Історія найкривавіших світових убивць

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Насилля, канібалізм та тисячі вбитих на рахунку у Альфреда Фіша, Педро Лопеса та Теда Банді. Що так спотворило їхню свідомість? Та чому звичайні люди починають нещадно вбивати людей?

Альберт Фіш (Бруклінський вампір) – американський серійний маніяк. Убив близько 15 людей, але точна кількість його жертв невідома. Орудував на початку 20-ого століття. На його рахунку домагання майже до сотні неповнолітніх. Доведено лише три вбивства. Крім насильства, він зізнався у канібалізмі. Його визнали винним і стратили у 1934 році.

У дитинстві Гамільтон (це справжнє ім’я маніяка) упав з вишні. Травма голови та знущання у притулку, куди мати віддала його після смерті батька, повністю змінили психіку хлопчика. До того ж, ймовірно, через травму у Фіша активізувалися гени родичів, які до того мовчали. Майже усі його близькі страждали на психічні захворювання. Фізичний біль інших почав приносити хлопчику велике задоволення. У 20 років Фіш убив свою першу жертву і з’їв її. Він кілька разів одружувався і мав шістьох дітей.

Педро Лопес (Монстр Анд) – увійшов до книги рекордів Гіннеса як найкривавіший серійний маніяк-убивця 20-ого століття. Лопес погубив понад 300 людей на території Колумбії, Перу та Еквадору. Довести його провину вдалося лише після 53 убивств і тільки у Еквадорі. У цій країні смертна кара не передбачена. 1980 року Лопесу присудили максимальний термін у вязниці – 20 років. І цей термін уже закінчився. Можливо, саме у цей момент якась жертва гине від його рук.


Усе життя Лопеса суцільна драма. Мати-повія вигнала малого з дому. Хлопчика підібрав педофіл, який знущався з нього кілька років. Коли Лопес утік, то сам став ґвалтувати та убивати. Перша його жертва – саме той педофіл і ще три його приятелі-збоченці. З них убивця ще й здер шкіру. Після ґрат його перемкнуло на жінок та дівчат. Він ґвалтував і вбивав їх по три на тиждень. Поліцейським маніяк показав поховання, у якому були кістки понад 50 жертв.

Тед Банді (нейлоновий убивця) – американський серійний кіллер. Завжди бездоганно вбраний, з усіма привітний. Але під маскою харизматичного джентльмена ховався жорстокий звір. Із 1974 по 1978 рік Тед Банді викрав і убив 30 молодих жінок. Експерти стверджували, що на його совісті набагато більше жертв.

Заманюючи нещасних, він часто прикидався інвалідом і просив їх про невелику допомогу. Бувало, входив до чужих будинків уночі і вбивав сплячих жінок. Потім ґвалтував і розчленовував їхні тіла. Із собою забирав сувеніри – голови убитих. Теда Банді стратили на електричному стільці у січні 1989 року.

Більше неймовірного дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше