Французькі учені шокували: у черепі Наполеона знайшли надсучасний чип, котрий йому імплантували ще у молодому віці

Загублений світ
Французькі учені шокували: у черепі Наполеона знайшли надсучасний чип, котрий йому імплантували ще у молодому віці
Поширити в соціальних мережах:

Як інопланетяни визначають переможців війн і вирішують долю світу…

Цікаво, але таємничі літальні апарати над полями битв згадуються ще в хроніках походів Олександра Македонського. Відтоді НЛО не залишали без уваги жодної війни в історії людства. Французькі учені стверджують, що саме загадкові невідомі, можливо, і визначають переможців усіх збройних конфліктів та вирішують долю світу на багато сторічь вперед.

У  2018 році французькі науковці на замовлення уряду своєї країни дослідили рештки кісток Наполеона Бонапарта (15 серпня 1769 – 5 травня 1821рр), аби встановити істинну причину його смерті. Оглядаючи внутрішню частину черепа полководця, керівник проєкту раптом намацав крихітний виступ трішки більший сантиметра. Коли вчений подивися на дивну область через лупу, то не повірив власним очам. Там був надсучасний мікрочип. Експерти дійшли висновку, що чип Наполеонові імплантували у молодому віці. Але хто і за яких обставин міг це зробити? Адже офіційно вважається, ніби першу електронну мікросхему винайшли в Америці лише через 200 років. Учені певні, що імплантат має іншопланетне походження.  

«Тепер ми маємо переконливі докази того, що в минулому іншопланетяни впливали на історію людства і вони можуть продовжувати це робити зараз», - зазначає дослідник аномального, письменник Девід Парцеріса.

Дослідник також вважає, що завдяки іншопланетним силам Наполеон став геніальним полководцем. Судіть самі: у 24 роки Бонапарт стає генералом, але вже зовсім скоро проголошує себе Імператором Франції. Після низки блискучих перемог Бонапарт приєднує до себе землі Німеччини, Австрії, Італії, Бельгії та Польщі. Експерти нині твердять, що тактика та стратегія полководця значно випереджали час.   

Заглибившись в архіви, вчені виявили ще дещо, Наполеон був не єдиним, кому прибульці допомогли возвеличитися. Про це більше дивися у сюжеті програми «Загублений світ»

Також не пропустищопонеділка о 17:00 на телеканалі 2+2 нові випуски інформаційно-розважального проєкту «Загублений світ», присвячений війні в Україні, ключовим подіям, що вже змінили її хід та у нас на очах змінюють весь світ, і людям, які роблять нереальне заради нашої перемоги.

Дивися також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше