Ексклюзив: Тарас Тополя поділився, чому поїхав на передову разом з колегами із гурту «Антитіла»

Загублений світ
Ексклюзив: Тарас Тополя поділився, чому поїхав на передову разом з колегами із гурту «Антитіла»
Поширити в соціальних мережах:

Співак зізнався, що це рішення не було легким…

Український музичний гурт «Антитіла» готувався до війни з росією заздалегідь, тому вже з 24 лютого 2022 року музиканти у складі столичного ТРО охороняли і звільняли Київщину від окупантів. Після чого, вирішили продовжувати захищати Батьківщину. Фронтмен гурту зізнається, що для нього це не було легким рішенням, адже він мусив залишити батьків і сім'ю. Але хто, як не він мав їх захистити?

«Для тих, у кого є діти – в мене, в Дмитра Жолудя, в Сергія Вусика, і в багатьох наших побратимів, - ця мотивація була набагато простішою, очевидною, – каже Тарас Тополя. – Треба боротися за їхнє майбутнє, щоб вони мали змогу тут жити, вчитися, реалізовувати себе, закохуватись, народжувати дітей. Зробити все, щоб вони мали цю змогу, наша функція, як батьків».

Тарас Тополя, Сергій Вусик та Дмитро Жолуд стали парамедиками у добровольчому батальйоні, який діяв на передовій на Харківщині. Багато місяців під обстрілами та в умовах смертельної небезпеки вони рятували життя та надавали медичну допомогу пораненим.

«Ми, як і, впевнений, більшість українських громадян, робили на своєму місці максимум для того, щоб наблизити перемогу. Тобто, ти просто прокинувся, ти живий, в тебе є якісь задачі, але ти все одно думаєш, як докластися ще, щоб зробити їх максимально ефективно і додати щось від себе до спільної перемоги», - каже соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Після повернення з передової музиканти продовжили виступати та випускати нові пісні, зокрема пісню «Фортеця Бахмут», яка була написана на честь захисників України. Тарас Тополя, Сергій Вусик та Дмитро Жолуд стали прикладом того, як зірки можуть використовувати вплив та ресурси для підтримки своєї країни в часи кризи. Вони також зараз активно волонтерять та забезпечують українських військових необхідними речами, а за першої ж потреби знову готові поїхати до побратимів зі зброєю в руках.

Подробиці дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Повний скелет та гніздо з яйцями: в Кременчуці знайшли докази того, що в Україні жили динозаври
Мир під диктовку кремля: чому Україна не може погодитися на російські «мирні» ініціативи?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» - «Шахтар»
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?

Боксерський поєдинок пройшов на стадіоні Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді…

Місяць створили інопланетяни для своїх космічних кораблів? Несподівана версія дослідників
1600-річний камінь з середньовічними написами випадково знайшов в своєму саду вчитель географії з Англії
Читати більше