Двічі пережив клінічну смерть і глибоку кому: колишній стюард після важкої аварії створив унікальну в Україні школу стюардес

Загублений світ
Двічі пережив клінічну смерть і глибоку кому: колишній стюард після важкої аварії створив унікальну в Україні школу стюардес
Поширити в соціальних мережах:

Назар Кравець зробив успішну кар’єру у престижній авіакомпанії. Але…

Колишній стюард Назар Кравець – засновник єдиної в Україні школи борт-провідників. Завдяки йому понад сотня українок отримали можливість працювати на бортах кращих авіакомпаній світу. Це – унікальний проект в Україні, але втілити його чоловік зміг – повернувшись з того світу.

Назар зробив успішну кар’єру у престижній авіакомпанії. Але 2012 року, під час відпустки у Тайланді, він потрапив у страшну аварію – чоловік повертався на мотоциклі з віддаленого пляжу і на повній швидкості у нього врізався автомобіль. За словами лікарів, шансів вижити у Назара не було – такі травми вважаються несумісними з життям: роздроблені кістки рук та ніг, понівечене обличчя, серйозна травма голови. Чоловікові зробили безліч операцій. Він двічі пережив клінічну смерть, а потім довго знаходився у глибокій комі. А за пів року сталося диво – Назар отямився.

«Є щось, що оберігає. Можливо, вищі сили чи щось потойбічне, якийсь невідомий розум, який краще знає – завершилася твоя місія на Землі чи ні», - каже парапсихолог та дослідниця аномального Ілона Калдре.

Коли Назар вперше став на ноги, то зрозумів, що ніколи не зможе займатися улюбленою справою – працювати у небі. У чоловіка почалася депресія, він не розумів, як йому жити далі, а згодом йому прийшла ідея – вчити своєму ремеслу інших людей. Авіакомпанії дуже ретельно обирають стюардів із сотень бажаючих. Це вражає, але стартап Назара, який почався із простої ідеї, зараз має шалений успіх.

«Ця аварія дала мені час та натхнення для того, щоб організувати такий проект, унікальний в Україні, щоб люди могли міняти своє життя на краще», - каже засновник школи стюардес «Skyjob» Назар Кравець.

Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше