Бішопс-авеню на півночі Лондона: чому на одній із найдорожчих вулиць у світі ніхто не живе і до чого тут зброя?

Загублений світ
Бішопс-авеню на півночі Лондона: чому на одній із найдорожчих вулиць у світі ніхто не живе і до чого тут зброя?
Поширити в соціальних мережах:

Нерухомість там загальною вартістю 350 мільйонів фунтів стерлінгів…

Бішопс-авеню на півночі Лондона – одна із найдорожчих вулиць у світі. Елітні котеджі тут коштують від п’яти мільйонів фунтів стерлінгів. Мати тут нерухомість можуть лише найбагатші люди планети. Утім, жодного мільйонера на вулиці ви не побачите, вона – абсолютно порожня.

Нерухомість загальною вартістю 350 мільйонів фунтів стерлінгів абсолютно занедбана. На деяких супер-дорогих будинках вже почала осипатися штукатурка, тріщини у стінах поросли травою, а стелі перетворились на сито.

Хтось придбав ці будинки з метою потім продати дорожче, але так і не знайшов покупців. Але, так як більшість котеджів тут куплена нелегально, то і показатися тут – добровільно здатися правоохоронцям.

«Нерухомість на цій вулиці була придбана компаніями, так би мовити, які продавали зброю по всьому світу. Усі вони розташовані в офшорній зоні, тобто податки з нерухомості не оплачуються, тобто не йдуть до державної казни», - розповів експерт з нерухомості Юрій Фурман.

Але, якщо у цьому випадку зрозуміло, чому ніхто не хоче купувати будинки на Бішопс-авеню, то ситуація з новопобудованим кварталом у Китаї, повністю протилежна. Тут також немає жодного мешканця, хоча для людей є все: школи, дитячі садочки, комфортабельні будинки, нова дорога і громадський транспорт, парки, озера та інші блага для комфортного життя. То, чому китайці навідріз відмовляються купувати нерухомість у новому кварталі? Подробиці – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Дивись також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше