Відплата: аналог легендарного ізраїльського «Моссаду» вже існує в Україні?

Відплата
Відплата: аналог легендарного ізраїльського «Моссаду» вже існує в Україні?
Поширити в соціальних мережах:

Бучанська різанина – одна з найстрашніших сторінок війни…

Буча, яка 26 днів і ночей провела під російським вогнем та окупацією, – перша публічна історія про справжню росію. Бучанська різанина – одна з найстрашніших сторінок війни, яку розпочала російська федерація проти України. Коли світ дізнався про те, що рашисти робили у мирній Бучі – про катування, вбивства та ґвалтування – питання про те, що росіяни – жорстокі терористи, не стояло. Але усі причетні до геноциду українського народу, обов’язково отримають відплату. І у світовій історії приклади такого покарання існують і це не завжди суди, а навіть смерть.

Ізраїльський «Моссад» – це одна з найбільш впливових та успішних таємних служб у світі. Ця організація відома своїми успіхами в протидії тероризму, зборі інформації про ворогів держави та здійсненні спеціальних операцій в інтересах Ізраїлю. А також – філігранною ліквідацією усіх кривдників ізраїльтян починаючи з 1949 року, у бідь-якій частині планети, де б вони не були.

Більшість українців впевнені, що Україні теж необхідно створити таку організацію справедливості та відплати. Але багато хто вважає, що вона вже існує.

«Ми бачимо різні ситуації, які відбуваються, до речі, не лише на окупованих територіях або в окупованому Криму, але і у росії. І вибухи, і всілякі «бавовни». Чи стоїть за цим ГУР чи Буданов? Ну, я не здивуюсь, - каже ізраїльський офіцер, народжений в українській Одесі, який зустрів початок повномасштабної війни в Україні і бачив усе на власні очі, Ігаль Левін. – Звісно мені про це ніхто не повідомляв. Про такі речі взагалі нікому не потрібно повідомляти, «Моссад» також не повідомляє про свої справи. Але я не здивуюсь, і в цілому підтримую. Це – правильний спосіб ведення війни».

У документальному проєкті «Відплата», що нещодавно вийшов на телеканалі 2+2, автори показали імена і прізвища тих росіян, які влаштували «Бучанську різанину». Розповіли, як штучний інтелект допомагає у пошуку військових злочинців. Показали бучанців, які пережили російську окупацію і тих, хто дивом вижив у тому пеклі, яке влаштували рашисти.  А також спробували дізнатися, невже аналог легендарного ізраїльського «Моссаду» вже існує в Україні і просто зараз ліквідовує російських злочинців. І чому готуватися до відплати потрібно не лише тим, хто натискав на курок, але і тим, хто їх активно підтримував, таким особам як: скабеева, кисельов, соловьев та інші?

Про все це і навіть більше дивись просто зараз у випуску документального проєкту «Відплата»:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше