07 10
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 20
Х/ф К-9
Фільм

Веселий коп Майкл Дулі потрапив в біду: його намагається вбити відомий наркодилер за те, що той весь час втручається в бізнес. Друг поліцейського дає йому собаку на ім'я Джеррі Лі, спеціально навченого на запах наркотиків. За допомогою пса Майкл сподівається зловити злочинця і викрити його.

14 20
Х/ф Форсаж-4
Фільм

Звільнившись з в'язниці, Брайан О'Коннер береться за нову справу – він повинен викрити наркоторговця Брагу. Для цього Брайан разом з колишнім противником, а тепер другом, Домініком Торрето проникає у злочинне угрупування. Вони збирають команду бувалих стрітрейсерів, щоб разом протистояти могутньому наркобарону.

16 20
Х/ф Форсаж-5
Фільм

Колишній поліцейський Брайан О`Коннер і зухвалий гонщик Домінік Торетто тепер поза законом і переховуються від поліції. Вони відправляються в Ріо-де-Жанейро, де їм пропонують роботу – потрібно на швидкості викрасти декілька машин з потягу. Але їм доведеться обіграти не лише копів, але й людей бізнесмена Ернана Рейка, які також планують пограбування.

19 00
Х/ф Форсаж-6
Фільм

Після того, як Домінік і Брайан пограбували і зруйнували мафію в Ріо, вони живуть поза законом. Але їм випадає шанс повернутися додому – спецагент Хоббс пропонує їм угоду. Вони повинні зупинити злочинне угрупування, яке скоїло велику кількість терактів по всьому світу.

21 40
Х/ф Скарб нації: Книга таємниць
Фільм

Бенджамін Франклін Гейтс разом з батьком-археологом вирішили очистити світле ім’я свого далекого пращура, якого звинувачують в організації вбивства президента Абрагама Лінкольна. Для цього Гейтс починає історичне розслідування, яке відкриває його очі на шокуючі історичні факти, що можуть призвести до перегляду історії США. Це звісно ж багато кому не подобається і розслідування Гейтса стає смертельно небезпечним…

00 00
Х/ф Врятування рядового Райана
Фільм

Групу солдатів на чолі з капітаном Міллером посилають знайти та врятувати рядового Райана. Він – єдиний із чотирьох братів Райанів, кому вдалося вижити, борючись на фронті Другої світової війни. Беручи участь у боях, втрачаючи людей, капітан Міллер та його група знаходять Райана, але той відмовляється кинути товаришів перед важливим боєм.

03 20
Життя відомих людей - 2023
Програма

Останні новини

«Кодекс Гігас», або «Біблія диявола»: які пророцтва написав сам сатана?
«Кодекс Гігас», або «Біблія диявола»: які пророцтва написав сам сатана?

Книга має вражаючі розміри – метр заввишки й 30 см завширшки…

Вимерла тварина, яка жила за мільйони років до людини, зображена на скелі в Африці: хто її намалював?
Вимерла тварина, яка жила за мільйони років до людини, зображена на скелі в Африці: хто її намалював?

Наукові дослідження часто недооцінюють місцеві знання про древній світ…

Ексклюзив: Дмитро Суржиков про знімальний процес серіалу «Ворон та Воробйов»
Ексклюзив: Дмитро Суржиков про знімальний процес серіалу «Ворон та Воробйов»

Серіал «Ворон та Воробйов» вийде на 2+2 вже 23 вересня о 20:15…

50-річна таємниця вагітної жінки нарешті розгадана вченими: дослідження виявили нову систему груп крові
Продають серця, кістки та очі українців Заходу: нові фейки рф про «чорну трансплантологію» в Україні
Читати більше