06 00
Шалені перегони Шалені перегони
Шалені перегони
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

08 20
Х/ф Врятування рядового Райана
Фільм

Групу солдатів на чолі з капітаном Міллером посилають знайти та врятувати рядового Райана. Він – єдиний із чотирьох братів Райанів, кому вдалося вижити, борючись на фронті Другої світової війни. Беручи участь у боях, втрачаючи людей, капітан Міллер та його група знаходять Райана, але той відмовляється кинути товаришів перед важливим боєм.

11 50
Т/с Опер за викликом-2 Т/с Опер за викликом-2
Т/с Опер за викликом-2
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

14 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Х/ф З Парижа з любов’ю
Фільм

Джеймс чудово влаштувався на посаді особистого помічника американського посла у Франції, але насправді він – співробітник ЦРУ. Якось доля посміхається головному герою і йому доручають важливу справу, яку він має виконати разом із новим напарником Чарлі…

21 10
Х/ф Ейр Америка
Фільм

1969 рік. У розпалі неофіційна війна США у Лаосі. Усіма операціями з перевезення солдатів та зброї Лаосу займається приватна авіакомпанія «Ейр Америка». Пілоти Джин та Біллі, які виконують найнебезпечніші польоти над джунглями, дізнаються, що фірма – лише прикриття для ЦРУ. Насправді вона перевозить із Лаосу героїн.

23 20
Х/ф Меч дракона
Фільм

Римський полководець Луція разом зі своїм легіоном ступив на землі Китаю. Тут їх зустрічає загін охорони, яким керує Хо Ань. Але несправедливість змушує ворогів об'єднати сили і повстати проти жадібного імператора за суверенітет Китаю.

01 40
Т/с Мисливці за реліквіями
Серіал

Професор Сідні Фокс подорожує світом у пошуках стародавніх артефактів, щоб повернути їх справжнім власникам. У її команді – асистент-лінгвіст Найджел Бейлі та секретарка Клаудія. Трійці часто доводиться стикатися з іншими мисливцями за скарбами, які готові на все, щоб здобути раритети.

03 45
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

05 15
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше