09 05
Він, вона та телевізор
Програма

Де як не перед телевізором обговорювати все, що відбулося Забув пароль від комп'ютера Хто постійно губить пульт Чому так складно не розкидати несвіжі шкарпетки Як святкувати День народження І як відмовити дружину отримувати водійські права Героям почуття гумору не позичати. Домашні жарти часом нагадують наше життя.

13 00
Х/ф Джек Гантер. В пошуках скарбів Угаріта
Фільм

Джек Гантер – археолог, мисливець за скарбами і шукач пригод. Під час перебування у приватному музеї Франції, він викрадає фрагмент древньої кам’яної плити з клинописом.

14 50
Х/ф Джек Гантер. Прокляття гробниці Ехнатона
Фільм

Джек зустрічає Ліз Джонсон, агента національної безпеки, котра пояснює йому, що знайдений у Єгипті обеліск зі стародавніми письменами, пов’язує склеп фараона Ехнатона і загублені скарби Угаріта.

16 40
Х/ф Джек Гантер. Небесна зірка
Фільм

Священний артефакт Ехнатона «Око Небесної зірки», що наділений неймовірною містичною силою, викрадено. Злочинці намагаються продати його російській мафії, зустріч призначено на території Румунії.

18 20
Х/ф Геркулес
Фільм

Геркулес - могутній син Зевса, який, зробивши 12 подвигів, втратив сім'ю і знаходить розраду лише в кривавих битвах. Блукаючи по Землі, він збирає відчайдушних воїнів. Фракський цар Котіс, знаючи силу і сміливість шістьох героїв, бере їх на службу. Їх завдання - створити найсильнішу і могутню армію всіх часів.

20 10
Х/ф Орел Дев`ятого легіону
Фільм

У 140 році нашої ери молодий центуріон на ім'я Марк Флавій Аквіла, прибуває на Британські острови, щоб знайти зниклий Дев'ятий легіон. Цим легіоном 20 років тому правил батько Марка. Відправившись в дорогу, Марк бере з собою супутника Еску, якого він дивом врятував під час гладіаторських поєдинку. Героїв на шляху чекають різні небезпеки від диких племен. Але щоб не стало, Марк і Еска повинні знайти символ легіону - Орла Дев'яти.

22 15
Х/ф Королівство гладіаторів
Фільм

Юнак, чию наречену викрали, звертається за допомогою до Геркулеса, що живе у вигнанні. Тепер Геркулесу і групі сміливців доведеться відправитися в небезпечну подорож. На своєму шляху вони проллють багато крові, адже новий король не допустить, щоб у нього забрали титул, який він нещодавно вкрав.

00 00
Т/с Стоматолог Т/с Стоматолог
Т/с Стоматолог
Серіал

Привабливий стоматолог Дмитро Торопкий постійно потрапляє у неймовірні, часом небезпечні пригоди – не лише любовні, але й детективні. Принциповий Торопкий не звик залишатись осторонь, тому, стаючи свідком дивних злочинів, береться за їх розслідування. Розплутувати кримінальні загадки йому допомагають друзі дитинства – жіночий доктор Петро Дьомін та бізнесмен з бандитським минулим Сергій Грязєв.

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше