06 00
Мультфільми
Мультфільм
10 30
Т/с Опер за викликом Т/с Опер за викликом
Т/с Опер за викликом
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

13 35
Х/ф Бойові свині
Фільм

Загону піхоти Армії США, відомому як «Бойові свині», необхідно відправитися в тил ворога, щоб знищити зброю нацистів будь-яким шляхом. Лейтенант Джек Вожик і капітан французького легіону Ганс Піколт допомагають солдатам підготуватися перед виконанням цього завдання.

15 05
Х/ф Незнайомець
Фільм

Агент ФБР в ході секретної операції втрачає пам'ять. Він взагалі нічого не може пригадати: хто він, звідки, як його звуть, і хто його сім'я. Зате його пам'ятає ФБР, російська мафія і одна красива дівчина. Усім від нього щось потрібно, адже у нього в голові залишилася важлива інформація. Тепер, аби вижити, йому доведеться згадати все.

16 55
17 тур ЧУ з футболу Динамо-Зоря
Матч

17 тур ЧУ з футболу Динамо-Зоря

19 00
Х/ф Віддача
Фільм

Після вбивства його сім'ї екс-коп хотів піти з життя. Однак він узяв себе в руки і присвятив себе єдиній меті – знайти винних в загибелі рідних.

21 00
Х\ф Люди Ікс-3
Фільм

У недалекому майбутньому в світі живуть не тільки люди, але і мутанти. Усі вони є володарями різного роду надздібностей, які дуже сильно лякають людини. Це призводить до того, що люди починають шукати спосіб, як відгородити себе від мутантів, але вся проблема полягає в тому, що найчастіше виявити мутацію можливо тільки вже в зрілому віці. Масла у вогонь підливає Магнето, який за допомогою групи мутантів постійно скоює злочини.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше