06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 00
Х/ф Земля, забута часом
Фільм

Дві пари молодят під час круїзу потрапляють на таємничий острів, який існує в межах Бермудського трикутника. Тут їм доведеться боротися з динозаврами і доісторичними ссавцями.

15 45
Х/ф Ера динозаврів
Фільм

У Лос-Анджелесі відбувається виставка справжніх динозаврів, створених вченими на основі методу регенерації тканин.

17 20
Х/ф Люта планета
Фільм

Група вчених створила пристрій, який дозволяє побачити паралельні всесвіти. Але під час експерименту машина дає збій і переміщує групу в світ лютих монстрів. Щоб вижити і повернутися додому, мандрівники повинні використовувати всю свою винахідливість...

19 10
Х/ф Саботаж
Фільм

Колишній морський піхотинець Майк Бішоп бере участь в провальній операції з порятунку заручників. Отримавши 7 поранень від руки професійного вбивці, Бішоп дивом залишається живий. Кілька років потому сім'я, в якій Бішоп працює охоронцем, стає жертвою того ж вбивці. Об'єднавшись зі спецагентом ФБР, Бішоп вступає в смертельну сутичку з суперкілером.

21 10
Х/ф Куленепробивний чернець
Фільм

Монах - майстер бойових мистецтв, охороняє могутній древній артефакт, який містить ключ до величезної влади. Йому необхідно відшукати наступного хранителя артефакту, і ці пошуки приводять ченця в Америку. За давнім пророцтвом його обраним виявляється принадний молодий чоловік - хуліган Кар. Разом їм доводиться захищати сувій з артефактом від одержимої бажанням влади людини, яка полює за ним 60 років.

23 10
Х/ф Ніндзя
Фільм

Клан ніндзя Кога існує вже тисячу років. Весь цей час їхньою головною реліквією був Ерой Біцу – кована скриня з обладунками клану і зброєю, яку багато століть використовували ніндзя. Кейсі – чужинець, що осягає в Японії мистецтво шпигунства, рукопашного бою та диверсій. Учитель просить Кейсі повернутися на батьківщину в Нью-Йорк, щоб захистити Ерой Біцу від зазіхань підступного Масазукі, вигнаного колись з клану Кога за гнів і гординю.

04 35
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше