06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 05
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

11 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

15 00
Х/ф Нестерпний біль
Фільм

Коп Нік Чиллер вже рік виводить на чисту воду наркоторговців, сутенерів, вбивць і шахраїв. Нік один виховує дочку-підлітка, і останнім часом з нею все важче знаходити спільну мову. Але найгірше інше - наркоторговці, яких Нік раніше відправив до в'язниці, виходять на свободу, і дуже хочуть помститися безстрашному поліцейському.

16 55
Х/ф Перевізник
Фільм

Френк Мартін – колишній співробітник Сил спеціального призначення працює професійним кур'єром, який здатний доставити що завгодно, куди завгодно і кому завгодно без зайвих питань. У Френка є три чітких правила: «Ніколи не змінювати умов угоди», «Ніколи не відкривати вантаж» і «Не знати ні чиїх імен». Три правила, які Френк постійно порушує ... І тоді замовлення приносять неприємності, часто небезпечні для життя.

18 45
Х/ф Перевізник-2
Фільм

Колишній співробітник спецпідрозділу Френк Мартін, відомий також як Перевізник, відходить від справ і влаштовується водієм у заможну сім'ю. Але агенту доведеться повернутися до розслідувань, адже одного з членів сім'ї викрадають невідомі.

20 15
Х/ф Маска ніндзя
Фільм

Детектив Джед Беррет вступає в сутичку з найнебезпечнішими злочинцями Лос-Анджелеса, проте готовий він битися із загоном найжорстокіших найманців

22 10
Х/с Ділянка лейтенанта Качури. Фільм 4. Чорна павутина
Серіал

Чергова справа старшого лейтенанта Качури починається з виявлення на залізниці трупа невідомого чоловіка. У сумці вбитого експерти виявляють залишки невідомого синтетичного наркотику, використовуваного для кустарного приготування «спайсів», поширення яких вже вийшло за межі району і області. Розслідуванням злочину займається начальник слідчого відділу майор Терешко і його підлеглі, в числі яких - Карина Бартош, новий молодий слідчий з Мінська, і, звичайно ж, дільничний Андрій Качура.

04 35
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше