06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Бушидо
Програма

Шлях кожного воїна складний і буремний. Особливо шлях бійця реслінгу. Назва програми бушидо так і перекладається з японської: БУШИ - воїн, ДО - шлях. Це унікальне у своєму роді бойове мистецтво: тут намішані боротьба і дзюдо, карате і самбо, кікбоксінг і суміш різних стилів, яке йде коріннями до епохи самураїв.

09 00
Заручники правосуддя
Програма

Прокурори, судді, адвокати, слідчі… Вони вирішують долі багатьох. Однак закон, з яким вони мають справу кожного дня, не завжди на їхньому боці. І є небезпека самому стати заручником правосуддя.

11 00
Т/с Перевізник 2
Серіал

Колишній агент спецслужб Френк Мартін обирає нову професію – перевізник. Цінний вантаж він перевозить на своїй броньованій машині. Френк має три правила, які ніколи не порушує: "Ніколи не змінювати умови договору", "Ніколи не відчиняти вантаж" і "Ніколи не називати нічиїх імен". Порушення цих принципів може призвести до неочікуваних сюрпризів та небезпек.

13 00
Т/с Ментівські війни. Київ
Серіал

Віктор Таран – сміливий, харизматичний та нетиповий оперативник. Йому доручають розплутувати найнебезпечніші та найскладніші справи. Коли Таран візьметься за чергове розслідування, виявиться, що не всі його колеги та керівництво стоїть на варті справедливості.

17 05
Х/ф Люди Ікс: Дні минулого майбутнього
Фільм

Світ зруйнований і занурений у вир хаосу після того, як програма під назвою «Вартові», створена урядом США для вилову мутантів, повністю вийшла з-під контролю. Ті, хто вижив, поміщені в концентраційні табори.

19 40
Х/ф Росомаха: Безсмертний
Фільм

Логан - мутант з надлюдськими здібностями. Переживши безліч втрат, він отримує шанс стати звичайним смертним. Логану доведеться з’ясувати, що гостріше - кігті Росомахи або меч Срібного Самурая.

22 00
Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств: MMA Pro Ukraine 15. Трансляція з Києва.
Бої
00 00
Х/ф Великий вибух
Фільм

Приватного детектива наймають, щоб знайти стриптизершу, котра безслідно зникла. Звичайна справа стає заплутаною, коли кожен, до кого він звертається за допомогою, помирає. Сліди з трупів ведуть до пустелі Нью-Мехіко, де він зустрічається з російським боксером, трьома детективами з Лос-Анджелеса, старим мільярдером та його чарівною дружиною.

01 50
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

05 00
Змішані єдиноборства. UFC on Fox 28: Джош Емметт vs Джеремі Стефенс
Бої

UFC– найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше