06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 10
Бушидо
Програма

Шлях кожного воїна складний і буремний. Особливо шлях бійця реслінгу. Назва програми бушидо так і перекладається з японської: БУШИ - воїн, ДО - шлях. Це унікальне у своєму роді бойове мистецтво: тут намішані боротьба і дзюдо, карате і самбо, кікбоксінг і суміш різних стилів, яке йде коріннями до епохи самураїв.

09 10
Заручники правосуддя
Програма

Прокурори, судді, адвокати, слідчі… Вони вирішують долі багатьох. Однак закон, з яким вони мають справу кожного дня, не завжди на їхньому боці. І є небезпека самому стати заручником правосуддя.

10 10
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Програма-дайджест складається з п’яти не пов'язаних між собою неймовірних історій, зазвичай, містичних , що доводять: «Потойбічне існує!». Ведучий програми Геннадій Попенко знає все про паралельні світи, проклятті місця, чорну та білу магію. Аби з’ясувати, чи існують інопланетяни, провидиці й полтергейст, він особисто зустрінеться з учасниками містичних подій, які знаходяться на межі реального і потойбічного.

11 10
Т/с Зустрічна смуга
Серіал

У наш час автомобілі – невід’ємна частина життя. У світі є мільйони водіїв і пасажирів, і в кожного – своя історія з несподіваними, часто небезпечними поворотами. У кожній серії нові події і нові герої: випадкові подорожні, автомобілісти-любителі та професійні водії.

13 05
Т/с Перевізник
Серіал

Френк Мартін – колишній співробітник Сил спеціального призначення працює професійним кур'єром, який здатний доставити що завгодно, куди завгодно і кому завгодно без зайвих питань. У Френка є три чітких правила: «Ніколи не змінювати умов угоди», «Ніколи не відкривати вантаж» і «Не знати ні чиїх імен». Три правила, які Френк постійно порушує ... І тоді замовлення приносять неприємності, часто небезпечні для життя.

15 00
Х/ф Храм черепів
Фільм

Невгамовний авантюрист Аллан відправляється до Південної Африки за стародавнім скарбом. Декілька віків цей безцінний артефакт, котрий він мріє здобути, зберігається у таємничому храмі. Але де саме – невідомо нікому…

16 50
20 тур ЧУ з футболу Динамо- Олімпік
Матч

20 тур Чемпіонату України з футболу «Динамо» (Київ) – «Олімпік» (Донецьк)

19 00
Х/ф Люди Ікс: Дні минулого майбутнього
Фільм

Світ зруйнований і занурений у вир хаосу після того, як програма під назвою «Вартові», створена урядом США для вилову мутантів, повністю вийшла з-під контролю. Ті, хто вижив, поміщені в концентраційні табори.

21 30
ПРОФУТБОЛ
Програма

Збираємо найкращих! Найкращі експерти! Найяскравіші ведучі! Щонеділі о 21:30.

23 20
Змішані єдиноборства. UFC
Бої

Телеканал 2+2 покаже грандіозний турнір зі змішаних єдиноборств – UFC 220. Хедлайнерами події стануть лідер UFC у важкій вазі Стіпе Міочич проти претендента Франсвса Нганну. 35-річний американець втретє вийде в Октагон, захищаючи свій чемпіонський титул.

01 50
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше