Вже за два місяці вони покажуть свою майстерність на гастрономічній сцені Італії.
Найкращих кухарів України обирали на внутрішньому чемпіонаті. А вже у квітні вони вперше представлятимуть Україну на поважному чемпіонаті з приготування піци в Пармі, Італія. Там хлопці змагатимуться із сорока командами з усього світу в кількох дисциплінах. Для учасників світового турніру просто приготувати смачну піцу недостатньо, треба вправно крутити тісто та показувати з ним акробатичні трюки.
Штучне м'ясо з'явиться на полицях магазинів до 2021 рокуУкраїнська команда з десяти хлопців – це найкращі піцайоло зі Львова, Києва, Сум та Рівного. До змагань кухарі готуються годину на день, решта часу вправляються на роботі. Для тренувань використовують переважно справжнє тісто, проте іноді тренуються й на тренажері – силіконовій заготовці.
Мандрівники з Херсонщини перетнули океанЇхній тренер – італієць Даніло Пагано. Спеціально запрошений майстер раніше був суддею на змаганнях з піци, а зараз вчить українців технічних елементів у фрістайлі. Наші піцайоло кажуть: вже готові поставити нові світові рекорди.
Як тренуються справжні українські піцайоло, дивіться у сюжеті!