У Харкові поліцейські побилися з чоловіком

Спецкор
Поширити в соціальних мережах:

У мережі з'явилось відео, на якому людина у формі поліцейського знущається над чоловіком. Те, що інцидент відбувався за участі харківських поліцейських, підтвердило керівництво Нацполіції.

Шокуюче відео з’явилось днями у соцмережах. Камера фіксує, як поліцейській знущається з чоловіка, спершу б’є ногами, а потім ще й кулаками. Удари наносить один чоловік у формі, інші сміються та підбурюють колегу. Потерпілий тим часом смиренно виконує наказ стояти та терпіти.

Відео умить зібрало тисячі обурених коментарів. Користувачі швидко впізнали місце знущань – Південний вокзал у Харкові. Все сталось у відділку поліції на залізничному вокзалі. Там жодних пояснень щодо побиття співробітниками людини не дають та й розмовляти з журналістами категорично відмовляються.

Героїв відео встановили – ними виявились два сержанти та капрал, колишні міліціонери, які пройшли переатестацію. Тепер їм загрожує звільнення.

Чому знову відклали створення музею на Поштовій площі?

Щодо випадку відкрите службове розслідування, матеріали якого  будуть передані до прокуратури. У поліцейських були відібрані жетони, поліцейські посвідчення та зброя.

А от потерпілого так і не знайшли, і жодних заяв від нього до правоохоронців не поступало. Очевидці кажуть, що це місцевий безхатченко, на вокзалі його бачать майже щодня. То чи є шанс що копів, які познущалися над ним, виженуть з лав правоохоронців?

Дивіться Спецкор на 2+2. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Мир під диктовку кремля: чому Україна не може погодитися на російські «мирні» ініціативи?
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» - «Шахтар»
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?
Бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі: хто переміг?

Боксерський поєдинок пройшов на стадіоні Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді…

Місяць створили інопланетяни для своїх космічних кораблів? Несподівана версія дослідників
1600-річний камінь з середньовічними написами випадково знайшов в своєму саду вчитель географії з Англії
Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Кривбас»
Читати більше