Сам собі Автодор: на Київщині чоловік сам відремонтував аварійну дорогу

Спецкор
Поширити в соціальних мережах:

Автодор не реагував на листи мешканців Крюківщини, тож один із місцевих жителів просто дав оголошення в Інтернеті. І за кілька днів зібрав із миру по нитці кошти на ремонт.

Свіжим асфальтом і бігається швидше. Особливо, коли сам його поклав. Микола Косенко на вулиці Чабанівській зіпсував не одну пару кросівок. Ба більше, тут пробивалися колеса і обривалися бампери – було більше сорока ям, із них добру половину не можна навіть об’їхати.

Одного дня керівник соціальних проектів не витримав і використав професію в особистих цілях. Дав оголошення у соцмережі про збір коштів на латання дороги. І сам став на вулиці з коробкою. Хотіли засипати лише найглибші ями, та перевиконали план – зібрали майже сто тисяч.

На Житомирщині поставили скульптуру братам Кличкам

Послуги приватного ямкового ремонту в Києві – не рідкість, від трьохсот до шестисот гривень за квадратний метр. Зробили за день.

Ці 800 метрів зв’язують села Гатне та Крюківщина з центральною магістраллю на Київ. Пан Микола підрахував: до ремонту водії долали їх за 3 хвилини 40 секунд, а тепер – лише за одну хвилину і сорок секунд.

Київавтодор історію з вулицею Чабанівською коментувати не схотів. Гроші місцеві жителі навряд чи повернуть – надто багато треба експертиз, щоб довести, що тут був аварійний стан. А у Миколи Косенка половина пожертвувань ще лишилася. І він вже поглядає на сусідні вулиці.

Більше новин з понеділка по п'ятницю о 18:15 у програмі Спецкор на 2+2. 



Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше