Путін - вбивця? Викриття російського тирана

Секретні матеріали
Путін - вбивця? Викриття російського тирана
Поширити в соціальних мережах:

"Секретні матеріали" розказали про компромат західних спецслужб, який роками збирався на російського Президента.

Настав час розголосу тієї компрометуючої інформації, що збиралася на російського Президента і його оточення роками. Сьогодні всі англомовні видання рясніють заголовками про те, що Путін – вбивця і злодій. Ні для кого не секрет, що за час правління Путіна були вбиті десятки людей. Це були гучні і нахабні вбивства, які досі не розкриті. Причина усунення одна – ці люди занадто багато знали і не боялися говорити правду про криваві злочини Путіна. "Секретні матеріали" знають все про злі діяннях російського диктатора і розповідають вам про них.

"Цар всєя Росія", який ще донедавна був "Людиною року" в британських ЗМІ, сьогодні – головний ізгой. Тепер в риториці західних ЗМІ Путін убивця, крадій і розпалювач війн. Агресивному російському Президентові пригадали всі плями в його біографії: і кришування наркобізнесу в Санкт-Петербурзі, і крадіжку державних коштів. За час правління Путіна були вбиті десятки людей, це були гучні і зухвалі вбивства. Сергій Магницький, Борис Нємцов, Станіслав Маркелов, Анастасія Бабурова, Михайло Лєсін, Валерія Новодворська, Наталія Естемірова, Артем Боровик і багато інших. Причина усунення одна – вони забагато знали і не боялися казати правду про злочини Путіна: від крадіжок і наркобізнесу до замовних убивств і педофілії. В деяких вбивствах знайшли виконавців, але замовник залишається на волі.

В своєму заповіті Борис Березовський навіть дав вказівку юристу опублікувати весь компромат на Путіна. Проте головні аргументи були у Олександра Литвиненко.

Майже місяць тому  21 січня 2016 року Високий суд Лондона назвав винних у вбивстві колишнього офіцера ФСБ Олександра Литвиненка, який помер від отруєння радіоактивним полонієм-210 23 листопада 2006 року. Їх імена вже не раз звучали раніше - це депутат Держдуми Андрій Луговий і підприємець Дмитро Ковтун. Крім того, суд порахував, що Литвиненко, "ймовірно", був убитий за особистим наказом Володимира Путіна і з схвалення Миколи Патрушева, який обіймав тоді посаду голови ФСБ.

Які наслідки матиме цей відверто скандальний факт для Путіна і Росії в цілому – дивіться у відео програми "Секретні матеріали" на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше