Путін - вбивця? Викриття російського тирана

Секретные материалы 
Путін - вбивця? Викриття російського тирана
Поделиться в социальных сетях:

"Секретні матеріали" розказали про компромат західних спецслужб, який роками збирався на російського Президента.

Настав час розголосу тієї компрометуючої інформації, що збиралася на російського Президента і його оточення роками. Сьогодні всі англомовні видання рясніють заголовками про те, що Путін – вбивця і злодій. Ні для кого не секрет, що за час правління Путіна були вбиті десятки людей. Це були гучні і нахабні вбивства, які досі не розкриті. Причина усунення одна – ці люди занадто багато знали і не боялися говорити правду про криваві злочини Путіна. "Секретні матеріали" знають все про злі діяннях російського диктатора і розповідають вам про них.

"Цар всєя Росія", який ще донедавна був "Людиною року" в британських ЗМІ, сьогодні – головний ізгой. Тепер в риториці західних ЗМІ Путін убивця, крадій і розпалювач війн. Агресивному російському Президентові пригадали всі плями в його біографії: і кришування наркобізнесу в Санкт-Петербурзі, і крадіжку державних коштів. За час правління Путіна були вбиті десятки людей, це були гучні і зухвалі вбивства. Сергій Магницький, Борис Нємцов, Станіслав Маркелов, Анастасія Бабурова, Михайло Лєсін, Валерія Новодворська, Наталія Естемірова, Артем Боровик і багато інших. Причина усунення одна – вони забагато знали і не боялися казати правду про злочини Путіна: від крадіжок і наркобізнесу до замовних убивств і педофілії. В деяких вбивствах знайшли виконавців, але замовник залишається на волі.

В своєму заповіті Борис Березовський навіть дав вказівку юристу опублікувати весь компромат на Путіна. Проте головні аргументи були у Олександра Литвиненко.

Майже місяць тому  21 січня 2016 року Високий суд Лондона назвав винних у вбивстві колишнього офіцера ФСБ Олександра Литвиненка, який помер від отруєння радіоактивним полонієм-210 23 листопада 2006 року. Їх імена вже не раз звучали раніше - це депутат Держдуми Андрій Луговий і підприємець Дмитро Ковтун. Крім того, суд порахував, що Литвиненко, "ймовірно", був убитий за особистим наказом Володимира Путіна і з схвалення Миколи Патрушева, який обіймав тоді посаду голови ФСБ.

Які наслідки матиме цей відверто скандальний факт для Путіна і Росії в цілому – дивіться у відео програми "Секретні матеріали" на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
Узнать больше