Колос-Дніпро-1:1. Страшна травма й суддівський скандал в Першій лізі

Поширити в соціальних мережах:

Профутбол продовжує розповідати про ситуацію в Першій лізі. У матчі Колос-Дніпро-1 було багато видовищних моментів. Надзвичайно красивий гол, травма воротаря Дніпро-1, удари по воротах та найголовніше – емоції вболівальників.

Колос із селища Ковалівка готовий підняти на роги УПЛ. Грою та результатами команда збирає аншлаги. Уболівальники різних поколінь: від зовсім юних до вже заслужених. За Колос уболівають усім містом і навіть сусідніми. Найгучніші фанати автобусом їздять із Фастова. Анатолію 68 років і він найвідданіший фан клубу. Їздить із Фастова зі своїм барабаном.

Матюків не гоним і стараємося, щоб не було п’яних. "Собака любить м’ясо, ворона любить сир, ми любим Ковалівку, Ковалівка наш кумир!"

Анатолій, заслужений фанат Колоса

З такою підтримкою у Ковалівці всі дивляться у сторону УПЛ. Скоро розпочнеться процес атестації. Головне питання – інфраструктурне.

Хотели новый стадион. Но сейчас готовимся к тому. Что будет из этого стадиона реконструкция в стадион, который будет подходить по всем европейским меркам. На 4000-4500 зрителей.

Віталій Лисицький, спортивний директор "Колоса"

А на полі реально було жорстко. Захисник господарів Андрій Сахневич врізався у воротаря дніпрян Валерія Юрчука. Від зіткнення воротар отримав струс мозку і перелом виличної кістки. Ще більше дніпрян розізлив колір картки від арбітра Ярослава Козика – лише жовта.

Перший тайм найбільше запам’ятався боротьбою. Найгостріший момент – стійка від Євгена Морозка із Колоса на 2 хвилині. По перерві було так само багато фолів і суперечок із арбітром. Особливо відзначився капітан дніпрян Сергій Кравченко. Після удару Лисенка м’яч влучив Кравченку у руку, якщо це фол, то мав бути пенальті. Козик призначив штрафний.

А ви і досі не стежите за Першою лігою?

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше