Чому Хачеріді показав синьо-жовті щитки фанатам Спартака: ексклюзивне інтерв’ю

Поширити в соціальних мережах:

Про пропозиції, щодо грецького громадянства, стосунки з київською командою та скандальний інцидент із патріотичними синьо-жовтими щитками в Москві і не тільки дивіться в ексклюзивному інтерв’ю від Профутболу.

10 років у Динамо. Здавалося, що Євген Хачеріді ніколи не залишить рідний клуб. Переговори по новому контракту та непорозуміння з головним тренером Олександром Хацкевичем все змінили – тепер Євген є гравцем грецького футбольного клубу ПАОК.

Я не хочу об этом говорить. Разошлись и хорошо мы разошлись. Я считаю, что сейчас ничего бы хорошего не было. Все, что говорят, я не забываю. Я прочитал и запомнил все. Я мог бы точно так же ответить человеку в интервью. Я могу много чего сказать. Динамо для меня очень много значит. Сейчас я хотел точно что-то менять. Были ситуации не очень приятные, не очень хорошие и я был обязан не то, чтобы уйти, я хотел поменять обстановку.

Євген Хачеріді, захисник "ПАОКА"

У грецькому ПАОці, куди перейшов Хачеріді, дуже уважно поставилися до його грецького прізвища. Дідусь Євгена був греком.

Я в Украине родился, я далеко не грек. Я уже знаю пару слов по-гречески. Они меня зовут не Хачериди, а Качи.

Євген Хачеріді, захисник "ПАОКА"

У команді аж 15 національностей. Інтернаціональність – великий плюс у плані комунікацій, але мінус, через обмеження на легіонерів. Грецький ліміт дозволяє одночасно на полі знаходитися лише п’ятьом іноземцям.

У меня в коллективе все на английском разговаривают. Коллектив нормально принял. Плохо для чемпионата то, что у меня нет паспорта. Я бывает под лимит не попадаю в заявку. И так у меня сейчас с игровой практикой не ахти. Мне даже предлагают принять гражданство, я говорю – Нет, зачем оно мне надо?

Я не знаю, что будет зимой. Если они и дальше будут так мало играть, то смысл мне там оставаться. Я хочу играть.

Євген Хачеріді, захисник "ПАОКА"

Хачеріді не маючи постійної ігрової практики у чемпіонаті, зіграв більше матчів у єврокубках: проти Базеля, Челсі, Спартака. Після матчу у Москві він розірвав інформаційний простір, коли показав тамтешнім фанатам щитки із прапором України.

Ну я ж не просто так показал. Когда мы идем хлопать нашим фанатам, а там за воротами сразу сектор Спартака, они тычат там всякое, я ж русский знаю, что они там говорят. Я чуть не сдержался. Но я знаю, что мне нельзя пальцы показывать, то я показал щитки, на этом все закончилось.

Євген Хачеріді, захисник "ПАОКА"

Повне інтерв'ю дивіться у відео.

Найважливіші спортивні події тижня, головні зірки міжнародного та вітчизняного футболу, а також ексклюзивні новини з-за лаштунків найцікавіших матчів – у програмі "Профутбол" на каналі 2+2.

Глядачі "Профутбол" можуть висловити свої коментарі або задати запитання експертам як у прямому ефірі, так і під час підготовки випуску. Електронна адреса редакції "Профутбол": profootball@1plus1.tv

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
Читати більше