Лікарка Інституту раку відмовилася лікувати АТОвця

Допомога
Поширити в соціальних мережах:

У Національному інституті раку лікарка відмовилась лікувати хворого на рак учасника АТО через те, що він "вбивав на Сході братній народ".

Скандал у Національному інституті раку – там лікар відмовилась допомогти хворому бійцю АТО. Спецкору на 2+2 вдалося розшукати і хлопця, і лікарку-сепаратистку.

Його звати Віталій Драган, нині він бореться за своє життя – у хлопця діагностували пухлину лімфатичних вузлів. Віталій – один із тих військових який першими у 2014 році захищали Cхід України  від росіян та сепаратистів, зокрема, його Кропивницький полк спецпризначення звільняв Слов’янськ.

А от на новій війні за власне здоров’я поки без перемог. До Національного інституту раку його направили для консультації. Боєць очікував усе, але точно не таких заяв, і додому повернувся ні з чим. Про особливе ставлення до себе український захисник спочатку написав у соцмережі. Історія Віталія вмить розлетілась і обурила тисячі українців. Під загрозою опинилась репутація усього інституту

Хоча лікарка клянеться: вона не хотіла образити військового, він просто не так її зрозумів. Лікарка каже, що в лікуванні не відмовляла, лише намагалась пояснити, що для хворих на рак бійців АТО дійсно не передбачено пільг, тому порадила шукати спонсорів для операції.

Керівництво Національного інституту наполягає: думка окремої колеги не є думкою усього закладу. Там вже зв’язалися з Віталієм і попросили вибачення. Ба більше, після службової перевірки лікаря звільнили з посади.

У Віталія є шанс одужати, йому потрібна трансплантація кісткового мозку, та для цього необхідні чималі кошти. Ціна здоров’я українського захисника – 200 000 гривень. Хлопець сподівається на допомогу небайдужих.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 4731 2191 0010 8756

Драган Віталій Іванович

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Читати більше