Лікарка Інституту раку відмовилася лікувати АТОвця

Помощь
Поделиться в социальных сетях:

У Національному інституті раку лікарка відмовилась лікувати хворого на рак учасника АТО через те, що він "вбивав на Сході братній народ".

Скандал у Національному інституті раку – там лікар відмовилась допомогти хворому бійцю АТО. Спецкору на 2+2 вдалося розшукати і хлопця, і лікарку-сепаратистку.

Його звати Віталій Драган, нині він бореться за своє життя – у хлопця діагностували пухлину лімфатичних вузлів. Віталій – один із тих військових який першими у 2014 році захищали Cхід України  від росіян та сепаратистів, зокрема, його Кропивницький полк спецпризначення звільняв Слов’янськ.

А от на новій війні за власне здоров’я поки без перемог. До Національного інституту раку його направили для консультації. Боєць очікував усе, але точно не таких заяв, і додому повернувся ні з чим. Про особливе ставлення до себе український захисник спочатку написав у соцмережі. Історія Віталія вмить розлетілась і обурила тисячі українців. Під загрозою опинилась репутація усього інституту

Хоча лікарка клянеться: вона не хотіла образити військового, він просто не так її зрозумів. Лікарка каже, що в лікуванні не відмовляла, лише намагалась пояснити, що для хворих на рак бійців АТО дійсно не передбачено пільг, тому порадила шукати спонсорів для операції.

Керівництво Національного інституту наполягає: думка окремої колеги не є думкою усього закладу. Там вже зв’язалися з Віталієм і попросили вибачення. Ба більше, після службової перевірки лікаря звільнили з посади.

У Віталія є шанс одужати, йому потрібна трансплантація кісткового мозку, та для цього необхідні чималі кошти. Ціна здоров’я українського захисника – 200 000 гривень. Хлопець сподівається на допомогу небайдужих.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 4731 2191 0010 8756

Драган Віталій Іванович

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Ее рисовал Шевченко: советские власти похоронили на дне Каховской ГЭС старинную казацкцю Покровскую церковь
Гигантский «саблезубый» лосось, достигавший 2,7 метров в длину, на самом деле имел не клыки, а бивни
Гигантский «саблезубый» лосось, достигавший 2,7 метров в длину, на самом деле имел не клыки, а бивни

Новые исследования ученых меняет представление об этой доисторической рыбе…

На войне все методы хороши: рф прибегает к магии, чтобы распространить дезинформацию и расшатать психику россиян
«Фургон с оркестром»: как рашистские парады и флешмобы формируют нужную кремлю психологию россиян?
Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
Узнать больше