«У нас на «Плуті» атмосфера була просто кайф», - акторка серіалу Світлана Гордієнко

Плут
«У нас на «Плуті» атмосфера була просто кайф», - акторка серіалу Світлана Гордієнко
Поширити в соціальних мережах:

Також дівчина поділилася, як намагається жити своє теперішнє життя...

З 28 листопада на каналі 2+2 покажуть 16 серій другого сезону серіалу «Плут». Продовження історії розгортається впродовж 2022 року. За сюжетом, Плут (колишній злочинець, який у першому сезоні влаштовується до поліції під ім’ям свого загиблого друга) зараз на межі викриття в поліції та вимушений переховуватися. Несподівано він отримує шанс виїхати до Лондона, де на нього чекає нове життя й нові можливості. Але починається війна. Плут відмовляється від цієї привабливої пропозиції і залишається в Україні, щоб допомогти коханій Олені, яка опинилася на окупованій території.

Одну з головних ролей, оперативницю Марію Глухову, у стрічці грає Світлана Гордієнко. Світлана – дружина актора Макса Девізорова, який з початку повномасштабної війни воює на фронті.

- «Плут» - це була перша кіношна робота після повномасштабного вторгнення?

- Якщо говорити про телевізійний формат, то так, «Плут» - моя перша робота з початку великої війни.

- З якими відчуттями ви поверталися на знімальний майданчик?

- Акторство – це моя професія для душі. Та коли почалась повномасштабна війна, думала: а чи дійсно це віддушина, чи дійсно я отримую задоволення? Відбулася сильна переоцінка. Але не можу сказати, що мені було важко повертатися у професію.

Єдине, що неочікувано стало складно – це знову запам’ятовувати величезні об’єми тексту (сміється). Навіть не думала, що переді мною може постати таке питання. До того ж стрес, мені здається, трішки притуплює мозок. А я поверталася в Україну в стресовому стані.

У процесі поставало питання: а чи дійсно це комусь треба? Але, з іншого боку, думала: скільки можна дивитися одні новини? Людині хочеться відволікатися. І це нормально. Так, ніхто з нас не забуває про війну, але треба відпочивати, щоб давати собі раду. І коли я зрозуміла, що роблю щось корисне для того, щоб люди могли далі жити своє життя, видихнула і сказала: ок. Роблю те, що можу, там, де я є.

- А сам знімальний процес сильно змінився?

- У нас на «Плуті» атмосфера була просто кайф. Для мене це була дійсно екологічна і легка атмосфера. Неймовірна довіра режисера до акторів, тому все знімалося швидко, без конфліктів. Коли ми відзняли цей проєкт, я сиділа і думала: а так можна було? Бо завжди на зйомках є якийсь стрес. А тут все було суперкомфортно. Дуже вдячна за це команді.

А загалом величезні зміни в тому, що немає російських акторів та режисерів. У всіх проєктах, де я працювала, були присутні російські актори. Рада, що наша реальність змінилася. Шкода, що такою ціною.

- Ваш чоловік Макс Девізоров воює вже півтора року. А він обговорював з вами своє рішення піти на фронт?

- Макс пішов у військкомат 25 лютого, але його не взяли. Та як обговорювали! Він тоді не особливо зважав на мою думку. Хоча я просила, молила не залишати мене. У мене був страх, нерозуміння. Думала: адже він актор, що він може там зробити, це війна. Пам’ятаю, говорила йому: «Ти розумієш, що перед тобою буде стояти людина і тобі треба її вбити!». Намагалася таким чином його відмовити. На що він мені відповідав: «Це не людина, це москаль». Але ж це тільки усвідомити, що перед тобою все рівно буде стояти людина, в неї будуть очі, і вона буде на тебе дивитися! Ця думка мене і досі лякає.

У березні ми поїхали до Львова. Макс сказав, що треба піти і стати на облік, бо ми переїхали. Він, звісно, ще та хитрюга! А там у нього запитали - чи готовий він зараз піти. І він сказав: так. Тому зі мною ніхто не радився. Я була у повному відчаї. Та й зараз не можу сказати, що прийняла це.

Як у житті акторки з’явився коханий Макс, про їхнє одруження, про стосунки на відстані, про життя та кризи – читай у повному інтерв’ю акторки виданню KP.UA

Дивися 28 листопада о 20:00 на телеканалі 2+2 прем’єру другого сезону гостросюжетного серіалу «Плут»!

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кістяний наконечник з Біблійної битви у рідному місті Голіафа «розповів» вченим про події 2800-річної давнини
2+2 та інші канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи
2+2 та інші канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Дивись улюблені канали безкоштовно з 1 по 5 травня 2024 року…

Маленька країна, велика сила: лікарі з Тайваню приєдналися до української боротьби
Маленька країна, велика сила: лікарі з Тайваню приєдналися до української боротьби

70 добровольців захотіли їхати в Україну, проте взяти можливо було не всіх…

Алюміній в древній могилі та рентген імператора, який жив 2000 років тому: таємні знання зниклих цивілізацій
Дівчинка у кришталевій труні: ідентифікували старовинну дитячу мумію, знайдену у гаражі в Каліфорнії?
Дівчинка у кришталевій труні: ідентифікували старовинну дитячу мумію, знайдену у гаражі в Каліфорнії?

Вона була одягнена в мереживну сукню, а волосся прикрашала лаванда…

Новий фейк від російської пропаганди – в Україні з’явилися люди-біодрони із чіпами у голові, якими керує СБУ
Читати більше