Актор Роман Соболевський розповів, чому крайній знімальний день серіалу «Плут-2» був для нього найважчим

Плут
Актор Роман Соболевський розповів, чому крайній знімальний день серіалу «Плут-2» був для нього найважчим
Поширити в соціальних мережах:

Яку роль зіграв актор?

28 листопада о 20:00 на телеканалі 2+2 відбудеться довгоочікувана прем’єра серіалу «Плут-2»! Це історія про кмітливого й наполегливого відчайдуха на прізвисько Плут, який провертає зухвалу аферу і влаштовується до поліції під ім’ям свого загиблого друга. У другому сезоні головному герою доведеться визначитися, хто він насправді – авантюрист, який балансує між добром і злом, чи борець за справедливість.  

У продовженні серіалу буде не тільки ще більше пригод і розслідувань, але й нові герої. Так, до стрічки доєднався актор Роман Соболевський.

Яку роль зіграв актор, чим запам’яталися зйомки проєкту та чому крайній знімальний день був для нього найважчим, Роман розповів в ексклюзивному інтерв’ю для 2plus2.ua.

- Романе, пам’ятаєте, як отримали пропозицію долучитися до другого сезону?  

- Мені написав продюсер серіалу, запропонував записати самопроби, і я відразу погодився. Не вперше працюю з каналом 2+2 й продакшеном SFERA FILM, і щоразу приходжу на їхні майданчики, як додому. Мене розглядали на кілька ролей, але врешті-решт затвердили саме на Семена Величка, чому я радий.

- Який ваш герой?   

- Семен – оперативник, якого переводять до відділу поліції, де працює Плут. Тут він зустрічає Машу, з котрою колись мав романтичні стосунки. Він не проти знову зійтися з нею, але завжди є «але». (усміхається) Не буду спойлерити любовну лінію, але скажу, що цих двох чекає багато пригод. Семен – колоритний герой. У ньому присутній і гумор, і відчуття справедливості. Він мені імпонує. 

 - Найбільше сцен у вас у парі саме зі Світланою Гордієнко, яка зіграла Машу. Ви одразу знайшли спільну мову? Чим запам’яталася робота з акторською командою?     

- Робота зі Світланою, як і з іншими акторами серіалу, запам‘яталася мені, як хороша плідна праця! Всі вони чудові люди і актори. Андрій Клименков, який, власне, зіграв Плута, незважаючи на дуже напружений графік зйомок, завжди викладався на 100%. Він працював без вихідних, а проте завжди був уважний до дрібниць. Мене вражало, як круто він робить усі екшн-сцени, особливо враховуючи серйозні проблеми зі спиною. Сцени з бійками він відпрацьовував нарівні з професійною каскадерською командою. Це було ефектно! Сподіваюся, ми зможемо потішити глядачів.

- А ви брали участь в екшн-сценах? Як готувалися до них?    

- Я знімався у сценах з погонями, бійками, але їх було значно менше, ніж у Андрія. У нас була дуже потужна команда каскадерів, піротехніків, тому я знав, що все буде під контролем, що мене проконсультують, і ми зможемо прорепетирувати перед зйомкою.

- Зйомки якої сцени любите згадувати?   

- Люблю сцену у відділку, де я заходжу в кабінет і порівнюю нашого шефа з лютим звіром. Кожний дубль я вигадував нове порівняння – було весело.   

- А що давалося під час зйомок найважче? Багато акторів зізнаються, що через тривоги, нічні обстріли, недосипання, інколи важко на майданчику зібратися з думками.   

- Насправді мені найважче дався крайній знімальний день. Емоційно було складно через те, що проєкт закінчується. Розумієш, що завтра тебе вже не викличуть на майданчик, ти більше не будеш бачитися зі знімальною групою, ви не будете разом з колегами готуватися до сцен, жартувати. Суперечливі відчуття: з одного боку, тебе всі вітають, дякують за роботу, з іншого – відчуваєш спустошеність. Сподіваюся, глядачам сподобається другий сезон «Плута», і ми зможемо продовжити цю історію.

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кістяний наконечник з Біблійної битви у рідному місті Голіафа «розповів» вченим про події 2800-річної давнини
2+2 та інші канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи
2+2 та інші канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Дивись улюблені канали безкоштовно з 1 по 5 травня 2024 року…

Маленька країна, велика сила: лікарі з Тайваню приєдналися до української боротьби
Маленька країна, велика сила: лікарі з Тайваню приєдналися до української боротьби

70 добровольців захотіли їхати в Україну, проте взяти можливо було не всіх…

Алюміній в древній могилі та рентген імператора, який жив 2000 років тому: таємні знання зниклих цивілізацій
Дівчинка у кришталевій труні: ідентифікували старовинну дитячу мумію, знайдену у гаражі в Каліфорнії?
Дівчинка у кришталевій труні: ідентифікували старовинну дитячу мумію, знайдену у гаражі в Каліфорнії?

Вона була одягнена в мереживну сукню, а волосся прикрашала лаванда…

Новий фейк від російської пропаганди – в Україні з’явилися люди-біодрони із чіпами у голові, якими керує СБУ
Читати більше