"Сподіваюся, знімальна група приготує для мене тортик", – Артем Мартинішин сьогодні святкує День народження

Опер за викликом
Поширити в соціальних мережах:

Зірка серіалу "Опер за викликом" Артем Мартинішин сьогодні святкує свій День народження на знімальному майданчику. Про найбожевільніші випадки, найприємніші подарунки та цьогорічні плани Артем розповів нашій редакції.

До 20 з чимось років я дуже любив свій день народження. Потім зрозумів, що остаточно подорослішав. Бо коли ти не чекаєш це свято, значить – ти вже виріс.

Артем Мартинішин у серіалі "Опер за викликом" виконує роль харизматичного технаря Славка. Завжди усміхнений актор у житті майже не відрізняється від свого екранного героя – так само любить жартувати, не втрачає позитивного настрою і вміє за секунду розвеселити співрозмовника.

 Про свій найцікавіший день народження розповідає зі сміхом.

Найбільше мені запам’яталося моє 20-ліття. Я тоді навчався в театральному університеті і жив у гуртожитку. Тоді якраз вимкнули електроенергію на 2 тижні. Згоріла підстанція, і у нас не було світла, гарячої води і опалення. Ми святкували цей день народження у сутінках, маючи лише кілька свічок. Я не знав, хто у мене на святі. До мене підходили якісь люди, дарували подарунки, а я їх не знав, не запрошував. Як часто буває у гуртожитку, звідки йде шум, туди всі і приходять. І так всі щиро мене вітали. Ми зовсім не були розчаровані, бо це було так романтично: всі один до одного тулилися. Моя одногрупниця Катерина Бореславська тоді подарувала мені пляшку віскі. І я тоді вперше спробував цей напій. Чесно кажучи, я не зрозумів, чому його всі так люблять, і він вважається елітним.

Продовжуючи тему подарунків, які найбільше запам’яталися?

Найприємніші подарунки мені завжди дарувала мама. Вона завжди намагалася щось таке подарувати, аби я це надовго запам’ятав. Якось вона подарувала мені ланцюжок і кільце. Їх я ношу вже 10 років. Кільце вже стало мені маленьке, але це ж мамин подарунок і тому для мене дуже цінне. Тому я ношу його на ланцюжку. Зараз мене часто про це питають. Деякі думають, що це такий стиль. Але ніхто не знає про його цінність.

Як святкуватиме актор цьогорічний день народження?

Цього року я буду святкувати на знімальному майданчику. Чесно кажучи, люблю святкувати дні народження та інші свята на роботі. Тому що робота для мене – це найкращий відпочинок. Я дуже люблю свою професію, і кіно, і театр. Як правило, мене оточують люди, яких я дуже ціную. Тому святкування відбувається завжди дуже весело. А таке класичне святкування, типу розслабитися, напитися, наїстися, воно ж не цікаве. Тому і цього року у свій день народження буду зніматися в кіно. Сподіваюся, знімальна група приготує для мене тортик.

Редакція сайту 2+2 долучається до усіх привітань! Бажаємо Артему і надалі кайфувати від роботи і грати тільки ті ролі, що приносять задоволення! 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше