Павло Вишняков зізнався, що відпочиває і набирається енергії у нічних клубах

Опер за викликом
Павло Вишняков зізнався, що відпочиває і набирається енергії у нічних клубах
Поширити в соціальних мережах:

А також розповів про особисте...

Він озброєний і небезпечний - це про головного героя детективного серіалу «Опер за викликом». А ще зухвалий і харизматичний, що в повній мірі стосується і Павла Вишнякова, який зіграв роль капітана Трофимова.

ВОНА В КОРОНІ, А Я – В ТРУСАХ

- Павле, зйомки попереднього сезону проходили майже два роки тому. За цей час скучили за проєктом?

- Я не замислювався, скучив чи ні: в кінці четвертого сезону нам сказали, що проєкт закритий і більше знімати «Опера» не будуть. Ми дружно попрощалися і розбіглися. Але весь цей час я отримував величезну кількість повідомлень, запитань від глядачів, коли ж ми продовжимо знімати і покажемо п'ятий сезон.

Коли продюсери зателефонували і сказали, що буде продовження, я був украй здивований. Цікаво повернутися у проєкт, познайомитися з новою знімальною групою, попрацювати з новим режисером і акторами. Тож погодився на зйомки п'ятого сезону без сумнівів.

- У п'ятому сезоні у вашого героя знову багато яскравих «легенд»: діджей, племінник кримінального боса, пацієнт психлікарні, безхатько. Який образ сподобався особисто вам?

- Найцікавіше було в образі племінника кримінального боса. За сюжетом я під прикриттям проникаю на весілля в гангстерському стилі - у відповідному образі, зрозуміло. Самі зйомки були важкими. Всю зміну актор, який грав кримінального авторитета, відчував себе погано. Перед зйомкою актриса не влізла у весільну сукню, і довелося швидко - за півтори години - шукати вихід із ситуації. Крім того, були дуже складні піротехнічні моменти - під час перестрілки скло летіло в різні боки. Але незважаючи на це, усередині акторського колективу все пройшло легко і непомітно. Ми знімали два дні, було багато знайомих колег, класний настрій, хороша погода. Напевно, завдяки атмосфері на майданчику і сподобався цей епізод.

- А за всі п'ять сезонів, яка сцена запам'яталася найбільше?

- В одному з сезонів у мене вистрілили холостим патроном. Це сталося випадково, через необережність. Слава богу, рани були невеликі, все швидко зажило.

Кумедна ситуація пов'язана з одним епізодом із четвертого сезону. Я був в одних сімейках, а навколо - двадцять людей з масовки, причому всі у костюмах. І ось нещодавно зустрів актрису, яка була тоді на зйомках. Я не міг пригадати, де ми зустрічалися. А вона така: «Ну, я в короні була, а ти в трусах навколо бігав». (Посміхається.)

Читайте також: Не впізнати! Павло Вишняков показав своє фото 10 років тому

БІЛОРУСЬКИЙ ТАРЗАН

- Чим здивує новий сезон «Опера»?

- У нього інтригуючий фінал! Навіть я був здивований тим, як сценаристи продумали сюжет.

- Що вам імпонує, а що категорично не подобається в капітана Трофимова?

- Ніколи про це не думав... Напевно, я б не зміг вбити. Трофимову, на жаль, заради мети іноді доводиться йти на крайнощі. Ще мені хотілося б, щоб у героя, як і в серіалі, було трохи більше веселощів. Сарказм, стьоб, жвавий розум, жарти - все це є, але не завадило б трохи позитиву і завзяття. А так - мені подобаються в Трофимова його самотність і туга.

- Ви якось говорили, що не вмієте розділяти особисте життя і роботу. Як «Опер» і Трофимов вплинули на вас?

- До знайомства з цим персонажем я був набагато більш комунікабельними і позитивним. У моєму житті було більше інтересів. А за три роки, поки знімалися перші чотири сезони, став більш замкнутим, спокійним. Можливо, це він на мене так вплинув. А може, життя.

- Не можу тоді не запитати про особисте. Трофимов постійно втрачає близьких людей, не може знайти другу половинку. Тут теж є паралелі?

- На відміну від Трофимова, у мене все чудово. Мені комфортно і одному, і коли у мене хтось є. Раніше, коли працював, мені було не до відносин. Зараз намагаюся все поєднувати так, щоб робота не завадила особистому життю.

- Зараз ви у стосунках?

- В даний момент ні.

- Вас постійно вносять до рейтингу найбажаніших холостяків. Приємно?

- Якби за це ще й платили!.. (Сміється.) Це приємно мамі. Коли щось виходить на екрані, в пресі і т. д., Я просто ставлю собі галочку - це моя робота. А ось мама радіє.

- Вас часто називають українським Брюсом Віллісом. Це лестить?

- Колись мене називали білоруським Тарзаном. Правда, у мене тоді ще було довге волосся. І я подумав: «О, круто!». До речі, коли в Білорусі знімали перший так званий блокбастер про Анастасію Слуцьку, ми разом з Тарзаном (Сергій Глушко), як не дивно, пробувалися на одну і ту ж роль. Його затвердили, а мене ні - був молодим-зеленим. А потім я почав працювати в клубах і став білоруським Тарзаном.

МАНІЯК В ОКУЛЯРАХ

- З клубами у вас особлива історія. Ви не раз говорили, що саме там любите відпочивати після напруженого робочого тижня. Як у вас це виходить?

- У клуб я приходжу відчути запах, послухати музику, поспілкуватися. У Мінську я багато працював у клубі, а коли виїхав з Білорусі, мені цього не вистачало. Приходив у один і той же заклад, замовляв один і той самий столик і випивав певну кількість алкоголю. Місяця через чотири мене почала боятися офіціантка. Коли ми роззнайомились, вона зізналася: думала, що я маніяк. Я дійсно виглядав підозріло - щотижня в один і той самий час приходив, ні з ким не знайомився, сидів в окулярах три години, дивився на людей, випивав і йшов.

Останні пару років ходжу в кілька закладів, в яких добре знаю власників. Сидимо в кабінеті, десь кричить музика, а ми розмовляємо про життя, плануємо відпочинок. Я можу дуже сильно втомитися фізично і морально - ледве ноги тягну, але в клубі відпочиваю і набираюся енергії.

- Під час пандемії і особливо локдауна до клубів не походиш. За чим сумували найбільше?

- За ресторанами і кафе.

- А подорожі?

- Взимку я був у Єгипті, зовсім нещодавно повернувся з Білорусі. На Новий рік хотів, як завжди, полетіти на Балі, але відмовився від цієї ідеї, тому що були питання по роботі.

- Які поїздки згадуєте з особливим трепетом?

- Напевно, найбільше мені поки що запам'ятався Париж. Він якесь дивне враження тоді справив. Хочу туди повернутися і зрозуміти: я був тоді в ейфорії від кохання - чи сам Париж такий.

- На карантині багато хто встиг відкрити в собі нові таланти та уміння. Вам є чим похвалитися?

- Нових талантів я не відкрив, але, щоб не збожеволіти, половину даху засадив квітами. У мене є вихід на дах, ось і організував свій маленький город. Крім квітів, там ще ростуть огірки, полуниця і кущі смородини.

- Один з найпопулярніших запитів в Google: «Павло Вишняков схуднув». Швидше за все, це стосується періоду «Танців». В якій формі ви зараз?

- Я стежу за своєю вагою і зовнішнім виглядом. Як тільки трохи набираю зайвого, починає повніти обличчя, і стаю схожим на добродушного хом'ячка. У роботі це заважає. Тому постійно худну. Намагаюся себе тримати у вазі 82-84 кг. Але я дуже люблю смачно їсти! Потім все, що наїв відпрацьовую в залі або морю себе дієтами.

- Що робить вас щасливим?

- Спокій і впевненість у завтрашньому дні.

- На що ніяк не знайдете часу?

- На те, щоб підкачатися, привести себе в ідеальну форму. А ще не вистачає часу і впевненості зайнятися своїм проєктом.

- У якості кого хотіли б себе спробувати: режисера, продюсера?..

- Можливо, шоураннера або креативного продюсера. Я дуже люблю підготовку, люблю бути в процесі. З іншого боку, мені подобається працювати з артистами. Не знаю... Поки думаю, що можу зробити.

За матеріалами «Теленедели»

Не пропустіть повтор улюбленого серіалу «Опер за викликом» в ефірі телеканалу 2+2, з вівторка по четвер, о 19:25

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше