"Опер за викликом" зробив мене добрішим", – Артем Мартинішин

Опер за викликом
Поширити в соціальних мережах:

Про те, як актор відновлює сили після виснажливих зйомок, хто найбільше критикує його роботу і чому він плакав під час перегляду серій «Опера за викликом», Артем Мартинішин розповів журналісту видання "Телезамок".

Завжди усміхнений Артем Мартинішин у житті майже не відрізняється від свого екранного героя – так само любить жартувати, не втрачає позитивного настрою і вміє за секунду розвеселити співрозмовника.

Артеме, нещодавно ви повернулися з відпустки. Де встигли побувати?

В останній день зйомок минулого сезону «Опера» я відразу з майданчика полетів до Берліна. О другій годині ночі ще був у кадрі, а о четвертій вже сидів в аеропорту. Мене навіть не бентежило те, що я був сонний, бо так сильно хотів у відпустку. Річ у тім, що останній рік ми дуже активно працювали. Тому ми вирішили полетіти до Німеччини, потім – в Іспанію до друзів. Щороку відриваємось у них на Майорці.

З ким відпочивали?

З дружиною Анею. До слова, 8 липня у нас була річниця весілля, але ми знайомі дуже давно. Вона також актриса, ми навчались в одного майстра.

Подейкують, що акторське подружжя – це справжнє випробовування…

Колись давно я казав, що ніколи не буду зустрічатися з актрисою, тим більше, з колегою. Здавалось, що працювати, і жити разом зі своєю половинкою без скандалів неможливо. Але ми з Анею ніколи не страждаємо від цього, крім того, разом працюємо в Молодому театрі. Буває, що й граємо подружжя. Часто бачу, як вона з моїми друзями-колегами цілується, грає любовні сцени. Але сприймаю це спокійно, як і вона. Ми вміємо розділяти роботу від особистого життя.

Дружина критикує ваші роботи? Як відреагувала на вашу участь в «Опері»?

Мама і дружина – мої головні критики. Вони першими дізнаються всі новини, всі проблеми. Я з ними завжди консультуюсь і раджусь щодо нових проектів. Я вирішую сам, але наші позиції та думки, настільки співпадають, що я розумію – це правильні жінки в моєму житті. Після перегляду перших сезонів «Опера» вони сказали, що я достатньо органічний у цьому образі.

Чи правда, що спершу вас не хотіли брати на цю роль?

На сторінці кастинг-директора серіалу я побачив оголошення про пошуки «повненького веселуна» і вирішив написати. Але на роль шукали молодого генія, а я виглядав значно старшим, тому не підходив. Якби ж вони тоді знали, що у театрі я граю 11-річного хлопчика. Вся справа у щетині, без неї я інша людина. Так от, за місяць безрезультатного пошуку вони все ж таки вирішили запросити мене на проби. На кастингу з режисером Тарасом Ткаченком я відчув, що цей герой мені дуже імпонує. Так в моєму житті з’явився персонаж Славіка.

За час зйомок навчились чомусь новому?

Мій герой Славко – хакер, тому за час зйомок я підтягнув свої комп’ютерні навички. Наприклад, раніше не вмів користуватися «макбуком». А тепер не лише вмію, але й хочу купити собі. А ще можу точно сказати, що «Опер за викликом» зробив мене добрішим. Я так багато часу граю в образі щирого і милого Славка, що сам став спокійнішим.

Розмовляла Галина ЯРЕМА

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше