Чергова дезінформація від рф: Paramount Pictures та «Квартал-95» готують блокбастер про Зеленського

Обережно! Фейк
Чергова дезінформація від рф: Paramount Pictures та «Квартал-95» готують блокбастер про Зеленського
Поширити в соціальних мережах:

Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності…

Російська пропаганда знову намагається ввести в оману світову спільноту, поширюючи неправдиві новини. Цього разу мова йде про фейковий блокбастер, який нібито має зняти студія Paramount Pictures на замовлення української студії «Квартал-95». За словами пропагандистів, фільм під назвою «Ціна перемоги» буде присвячений життєвому шляху Володимира Зеленського від початку кар'єри коміка до становлення президентом.

«Поки українська влада скаржиться, що їм ніхто не дає грошей і на те, що у них не вистачає грошей на озброєння, студія Paramount pictur на замовлення «Квартал-95», починає зйомки блокбастера про Зеленського. Режисер майбутнього фільму Джеймс Голд. А на вимогу замовника, Зеленського може зіграти або Джеремі Реннер або Шон Пен. Ціна проекту, увага, 115 млн доларів», – кажуть у своїх пропагандистських роликах російські фейкороби.

Однак, ця інформація абсолютно не відповідає дійсності. Перш за все, важко уявити, що українська студія «Квартал-95» може давати вказівки такому гіганту, як Paramount Pictures що і як знімати. Отже, ймовірність того, що вона буде працювати над фільмом про Зеленського за замовленням української студії, практично нульова.

Джерелом поширення цієї новини є новостворений ресурс NY Daily News. На цьому сайті немає жодних контактів, а інформація про його створення та власників вигадана. Це явний фейковий сайт, що маскується під авторитетне видання New York Daily News, яке існує з 1919 року.

Додатково, в мережі Twitter на деякий час з'явився нібито пост продюсера Paramount Pictures Брайяна Вілсона, який підтверджував плани зняти «Ціну перемоги». Однак, цей пост поширювали саме московські пропагандисти, і він був швидко заблокований. Ба більше, на фото профілю зображений не продюсер Брайян Вілсон, а венесуельський хірург Генрі Гарсія. Це ще раз підтверджує фейковість новини про фільм.

Отже, інформація про те, що студія Paramount Pictures за замовленням «Квартал-95» зніматиме блокбастер про Зеленського, є не тільки брехливою, але й дуже погано сфабрикованою. Російська пропаганда знову демонструє свою неспроможність створювати правдоподібні фейки, намагаючись дискредитувати українську владу та вводити в оману міжнародну спільноту.

Більше про це й інші вигадані новини рф про Україну, дивись у проєкті «Обережно! Фейк» просто зараз:

Дивись прем’єрні випуски проєкту «Обережно! Фейк» в ефірі 2+2 щопонеділка о 18:00!

Читай також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Примусове вигнання кримських татар: історичні факти про Крим від одного із найповажніших вчених світу
Фараон Рамзес II: вчені за допомогою 3D-технологій показали, який вигляд мав правитель Єгипту з 13 століття
Український інженер-аматор в гаражі створив наземний дрон, якого російські окупанти бояться, мов вогню
Японська Атлантида: таємниці підводного загубленого міста Йонаґуні інтригують дослідників
Японська Атлантида: таємниці підводного загубленого міста Йонаґуні інтригують дослідників

Вважається, що цьому пам’ятнику у воді понад 10 000 років…

Читати більше