Зірка тенісу Еліна Світоліна відкриває двері у світ спорту для юнацтва

Зірка тенісу Еліна Світоліна відкриває двері у світ спорту для юнацтва
Поширити в соціальних мережах:

Вона візьме дітей під особистий патронат.

Зірка світового тенісу, перша ракетка України й третя ракетка світу Еліна Світоліна заснувала благодійний фонд і почала реалізацію проектів, спрямованих на відкриття дверей великого спорту для юних спортсменів.

Український спорт характеризується не лише видатними досягненнями і світовими рекордами, але й системними проблемами з фінансуванням і розвитком спортивної інфраструктури. У таких умовах особливо важливою є підтримка спортсменів-початківців, оскільки саме вони незабаром будуть представляти нашу країну на міжнародних чемпіонатах і престижних тенісних турнірах.

Фонд Еліни Світоліної займається всебічною підтримкою юних спортсменів і вже розпочав реалізовувати свої проекти в Україні.

Так, у вересні фонд відкрив дитячий тенісний табір. З 400 претендентів, які бажали взяти в ньому участь, було відібрано 20 найбільш перспективних, для яких було організовано навчання та проведено майстер-класи, тренування й інші заняття. За результатами роботи табору була відібрана перша четвірка юних тенісистів, які візьмуть участь у програмах фонду: Чернякова Настя (Кам’янське), Котляр Єлизавета (Дніпро), Калабишка Максим (Івано-Франківськ) і Височенко Олександр (Нова Каховка).

Для дітей будуть розроблені індивідуальні програми.Крім того, фонд буде організовувати навчання відібраних юних спортсменів у міжнародних тенісних академіях і підтримувати їх участь у міжнародних турнірах. Для них будуть проводитися консультації висококласних фахівців, їх також забезпечать найкращим спортивним спорядженням. Усі відібрані учасники 2007 року народження.

Інші учасники спортивного табору є також дуже талановитими і мають величезний потенціал. Надалі вони візьмуть участь у програмах фонду.

Відкриття фонду буде ознаменовано гала-вечерею за участю засновниці фонду та її славетних гостей, під час якої учасники заходу зможуть підтримати ініціативи нещодавно створеного проекту. Гала-вечеря відбудеться 23 листопада 2019 року о 19.00 в заміському комплексі «Equides Club»(Київська область, с. Лісники, вул. Вишнева, 36).

Фото: instagram/elisvitolina

Фонд Еліни Світоліної буде надавати стипендії та гранти для обдарованих спортсменів, оплачувати їхнє навчання у міжнародних тенісних академіях та участь у міжнародних турнірах, а також буде займатися організацією спортивних зборів, дитячих тенісних таборів, проведенням дитячих змагань, розвитком тенісної інфраструктури та надавати допомогу в придбанні тенісної екіпіровки для молоді. Крім того, фонд планує побудувати тенісні корти у різних містах України.

«Моя мета — передати свої знання та досвід, а також допомогти юним спортсменам на їх шляху до великого спорту.

Дуже важливо не тільки помітити обдаровану дитину, але і допомогти їй повністю розкрити свій потенціал, підтримати її на шляху до майбутніх перемог.

Це і є метою нашого фонду», ― каже Еліна Світоліна.

Прес-сніданок, присвячений проектам фонду, відбувся у 5-зірковому готелі Hilton. Він розташований поблизу Національного ботанічного саду, Володимирського собору, Софіївської площі та Майдану Незалежності. У готелі є 262 комфортабельних номери і 11 конференц-залів, які можна використовувати для проведення тренінгів, зустрічей, презентацій та конференцій.

Фото: instagram/elisvitolina

Головне фото: jimmie48Photography

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. Кумир мільйонів: ТОП-5 фактів про Андрія Ярмоленка
  2. ТОП-5 фактів про інтернаціонального чемпіона Дениса Берінчика
  3. Та, що підкорила серце Зінченка: Хто така Влада Седан
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»

Про зв’язок України та Тайваню у боротьбі за свободу…

Читати більше