Яким був медовий місяць ведучої Профутбол Олександри Лободи на Канарських островах

Яким був медовий місяць ведучої Профутбол Олександри Лободи на Канарських островах
Поширити в соціальних мережах:

Ведуча програми Профутбол Олександра Лобода поділилася світлинами та враженнями зі свого медового місяця на острові Тенеріфе.

Зовсім недавно в Києві стало на одну сімейну пару більше: Олександра Лобода, ведуча програми Профутбол на каналі 2+2, вийшла заміж за відомого піарника В'ячеслава Хижняка.

Відсвяткувати медовий місяць молодята вирішили на Канарських островах. Для відпочинку вибрали іспанський острів вулканічного походження - Тенеріфе. Зупинили вибір саме на ньому через його незвичайний клімат: на півночі – величезне розмаїття рослинності, а на півдні – суха пустельна територія. Просто ідеальне курортне місце!

Медовий місяць Олександри Лободи

Ведуча Профутбол на фоні пейзажів Тенеріфе

У подорож вирушили не самі, а з друзями: "Хоча це і весільна подорож, але ми вирушили з друзями, з якими весілля в нас було в один день. З'ясували це, коли запрошували одне одного на саме святкування (сміється). Такі ми компанійські! Тому, не зволікаючи, разом вирішили вирушити на відпочинок", - ділиться Олександра.

Саша й Слава не можуть собі уявити звичний для більшості безтурботний відпочинок на пляжі, тому вибрали активний: огляд найвищої точки Атлантичного океану – діючого вулкана Тейде. Висота його – 3718 метрів. Щоб підтримати бойовий дух, шукачі пригод взяли з собою прапор України.

Олександра Лобода з чоловіком на острові Тенеріфе

Справжні патріоти Олександра Лобода з чоловіком В'ячеславом

Пара підкорила висоту 2800 м: "Під час крутого підйому відчувається різкий перепад температур. Через зміну тиску починає паморочитись у голові. Все це особливо відчували ми з коханим. Та неймовірний краєвид, який відкрився нам зі схилів, був того вартий: марсіанський ландшафт чорної пустелі біля підніжжя гори, навислі над океаном брили застиглої лави і тропічні ліси. Просто перехоплювало дух!" - розповідає ведуча. Далі нікого не пускають – підйом потребує спеціальної підготовки.

Як з'ясувало подружжя, виверження вулкану відбуваються регулярно. "Під час екскурсії дізналися, що вулкан активізується кожні 60 років. І на той час, коли ми приїхали, з часу останньої його активності минуло… саме 60 років!" – розповіла Олександра.

Чоловік Олександри Лободи - В'ячеслав Хижняк

Чоловік ведучої - В'ячеслав Хижняк

Для зручності пересування на острові молодята взяли машину напрокат: "Там не просто дороги, а цілковитий серпантин! Справді дуже складні доріжки з крутими обривами. На кожному повороті ми боялися зірватися у прірву".

Хоча погода не завжди цьому сприяла, Саша і Слава встигли засмагнути – і щоразу були на різних пляжах, часом дуже контрастних: чорний пісок у поєднанні з океанічною водою, білосніжний пісок разом з океанською синьою безоднею. Побували й на славнозвісному пляжі Лас Тересітас, зі спеціально завезеними баржами 320 000 тонн піску з пустелі Сахара, неподалік столиці острова Санта Крус де Тенеріфе.

Медовий місяць ведучої Профутбол

Навіть на відпочинку Олександра думками в Україні

Святкувати своє одруження молодята не забували щодня. Особливо чудово це вдавалося під час чемпіонату Євро 2016. Вболівати за своїх фаворитів можна було у будь-якому куточку острова: у пабах, на пляжах, у готелі: "Здавалося, що ми єдині вболівальники футболу на цілому острові! Паби були практично порожні. Лише часом вдавалося знайти кількох європейців, зазвичай німців, які також переживали за цю важливу футбольну подію. Тоді і вболівали разом".

Читайте також, як відбувалося весілля ведучої Профутбол Олександри Лободи.

Нагадуємо, новий сезон футбольно-аналітичної програми Профутбол стартує у неділю, 24 липня, о 21:30 на каналі 2+2. 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

Читати більше