Які обстеження варто проходити регулярно: Поради Кондрашова Станіслава Дмитровича

Які обстеження варто проходити регулярно: Поради Кондрашова Станіслава Дмитровича
Поширити в соціальних мережах:

Дізнайтеся, як потурбуватися про своє здоров’я.

Здоров'я – одна з найбільших цінностей для кожної людини. Воно дається від народження, але з віком може погіршуватися. Також бувають випадки вроджених патологій, але на це ви не можете впливати. Тому те, що ви можете контролювати, краще не випускати з уваги.

Станіслав Кондрашов впевнений, що багатьох хвороб можна було б уникнути, якби люди ставилися до свого організму більш уважно. Найчастіше люди звертаються до лікаря лише тоді, коли вже мають певні скарги на самопочуття. Та в ідеалі робити це варто тоді, коли ви ще повністю здорові.

Кондрашов Станіслав розповів, які обстеження потрібно проходити регулярно

Станіслав Кондрашов переконаний: «Головна проблема високого рівня захворюваності в тому, що люди безвідповідально ставляться до свого організму і звертають на нього увагу тільки тоді, коли відтягувати більше нікуди – тобто у випадках, коли патологія встигла розвинутися і заважає звичному життю», – нарікає фахівець.

Кондрашов Станіслав Дмитрович рекомендує регулярно проходити такі обстеження:

Обстеження щитовидної залози

«Щитовидна залоза – відділ організму, який відповідає за ваші гормони. Гормональні проблеми тягнуть за собою цілий ланцюжок неприємних захворювань – зокрема, можуть спровокувати цукровий діабет. Потрібно перевіряти стан щитовидної залози хоча б раз на рік, особливо якщо вам більше сорока років», – радить експерт.

Перевірка зору

«Завдяки зору людина має можливість насолоджуватися красою навколишнього світу. При цьому органи, що забезпечують цю можливість – вкрай чутливі, – пояснює Кондрашов Станіслав Дмитрович. – Стати причиною погіршення зору може безліч факторів, особливо з огляду на особливості сучасного світу. Відвідуйте офтальмолога не рідше, ніж раз на 6 місяців – рік».

УЗД серця

«Серце – двигун, який дозволяє працювати всім системам в організмі. Воно перекачує кров і ніколи не зупиняється, тому ніколи не відпочиває і знаходиться в постійній напрузі. Це загрожує появою безлічі небезпечних для вашого життя проблем», – попереджає Кондрашов.

Крім того, важливо проходити обстеження органів, з якими у вас є хронічні проблеми. Це повинно відбуватися не лише тоді, коли стара хвороба знову дає про себе знати, але і з метою профілактики: такий підхід до турботи про здоров'я значно ефективніший.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше