Як знімався фільм "Хижак" 2018 року

Як знімався фільм
Поширити в соціальних мережах:

Незважаючи на тенденцію використання комп'ютерних ефектів у фільмах, режисер надав перевагу практичним спеціальним ефектам, гриму і костюмам, які зробили перший фільм серії знаковим.

Кінокартина є продовженням серії фантастичних фільмів студії 20th Century Fox, першим з яких був «Хижак», знятий Джоном МакТірнану і вийшов на екрани в 1987 році, потім «Хижак 2» Стівена Хопкінса в 1990 році і «Хижаки» Німрода Антала в 2010 році. Всі картини серії мали різних режисерів і акторський склад, проте були комерційно успішні.

Незважаючи на тенденцію використання комп'ютерних ефектів у фільмах, режисер картини прийняв рішення піти іншим шляхом, оскільки порахував, що цей метод викличе невдоволення глядачів і критиків. Блек віддав перевагу практичним спеціальним ефектам, гриму і костюмам, які зробили перший фільм знаковим. Наступного дня після того, як з'явилося повідомлення про те, що прем'єру картини переносять на серпень 2018 року, Блек розмістив у соціальній мережі зображення актора в костюмі Хижака і себе, що стоїть поруч.

Я стою поруч з семифутовим джентльменом в костюмі Хижака, так що ні, не все в картині комп'ютерна графіка.

Шейн Блек, 23 квітня 2017 року

Костюм Хижака був виготовлений з легкої піни, вага якого досягала 22 кілограмів. Його обличчя і тіло виглядали так само, як і персонаж, створений 30 років тому Стеном Уїнстоном.

Космічний корабель прибульців вирізали з пінополістиролу всередині ангара на студії. Його розміри становили 80 на 40 футів і 100 футів в довжину. Зйомки на кораблі планувалося проводити протягом 7 днів. Ротбарт, фахівець з візуальних ефектів, розповів про те, що при створенні інопланетних собак вони вивчали поведінку справжніх собак. Тріш Монахан, що створювала броню для Хижаків, особливо виділяла задню частину, що нагадує обладунки часів феодальної Японії.

Якщо фарба виглядає так, як ніби вона ще волога, – це тому, що можливо вона ще волога.

Член знімальної команди, 14 травня 2018

На створення нового костюма для дизайнерів Джілліс і Вудраффа не було введено ніяких обмежень по часу, незважаючи на те, що для першої картини Стена Уїнстона відвели всього 6 тижнів. Джілліс і Вудрафф були великими шанувальниками практичних ефектів, тобто костюмів і декорацій, тому вони вважали правильним, що частина матеріалу картини не була створена за допомогою комп'ютерів. Дизайнери заявляли, що під час зйомок вони намагалися додати в кадр якомога більше реальних речей, в тому числі кров.

Телеканал 2+2 пропонує вам насолодитися попереднім фільмом серії: "Хижак" (1987 року).

Вони – найнебезпечніші вбивці на планеті. Але це не наша планета на 2+2 у суботу о 22:00.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше