Як заробити на власному авто

Як заробити на власному авто
Поширити в соціальних мережах:

Маєш авто та шукаєш роботу? Або просто бажаєш підзаробити у вільний час? Пропонуємо кілька простих способів заробити гроші на своїй автівці.

Чимало автовласників замислювались, чи можна за допомогою машини заробляти гроші. Особливо це питання є нагальним для тих, хто придбав машину в кредит і хоче, щоб вона хоча б відбивала щомісячні внески. Відомо безліч випадків, коли підробіток на авто почав приносити серйозний дохід і став постійною роботою. Тому пропонуємо найбільш популярні та прості способи того, як це зробити.

  • Кур'єр на своєму авто

Працювати кур’єром можна і з погодинною оплатою, і на умовах повної зайнятості. Йдеться, наприклад, про доставку піци та суші або товарів з інтернет-магазинів за адресами клієнтів. Водій отримує погодинну зарплатню чи ставку за зміну, плюс йому компенсують витрати на паливо. Щоправда, платять тільки за реальні години роботи. Окрім того, робота кур’єра має й ризики, оскільки саме на ньому лежить відповідальність за товар.

  • Приватний перевізник

Якщо хочете підзаробити зранку по дорозі на роботу або ввечері після неї, цей варіант стане у нагоді. Знайти пасажирів можна на зупинках громадського транспорту і біля місць відпочинку вечорами, або ж просто на узбіччі. 

Один з варіантів – укладення договору з фірмою, яка за певну плату (в середньому 10% за замовлення) передає вам інформацію про замовлення. Їздити по місту потрібно постійно, що досить важко, з урахуванням пробок, однак заробіток буде вищим. Є у роботі таксиста й недоліки – непостійний заробіток, а також великий ризик отримати штраф.

  • Робота в таксі за законом

Щоб працювати легально, необхідно отримати ліцензію на перевезення. Для цього доведеться зареєструватися як ФОП (фізособа-підприємець) і вибрати 2-у групу єдиного податку. Окрім того, потрібно оформити ліцензію в Мінінфраструктури України. Для цього необхідно, крім документів підприємця, надати техпаспорт на авто та/або договір оренди машини. Одночасно з оформленням ліцензії потрібно звернутися до територіального управління ДАІ за ліцензійною карткою.

  • Персональний водій

Зарплата водія зі своїм автомобілем у приватній структурі в середньому по Києву є досить високою. Зазвичай, фірма компенсує вартість палива та амортизацію автомобіля. Зручно та вигідно, коли організація бере на себе всі витрати з ремонту і сервісу виходячи з розцінок на офіційних СТО, а гроші за паливо повертає по чеку (а не виходячи з даних, зазначених у паспорті авто).

Власники авто підвищеної комфортності або бізнес-класу можуть заробляти погодинно на обслуговуванні весіль, конференцій тощо.

  • Здача машини в оренду

Власний автомобіль можна здати в оренду таксистам і заробляти на цьому подобово. При такому використанні авто потрібно обов'язково застрахувати, а сам договір оренди оформити нотаріально – відомі випадки, коли шахраї брали авто за підробленими документами і тут же продавали його на запчастини. У договорі важливо обумовити умови відшкодування збитків в разі аварії або викрадення машини

  • Заробіток на рекламі

Існує такий вид заробітку, як обклеювання своєї машини рекламною продукцією. Сума заробітку залежить від площі кузова, який використовується під обклеювання, року випуску і класу авто, а також від тривалості проведення рекламної акції.

  • Допомога на дорозі

Послуги евакуатора коштують недешево, та й часу з моменту виклику може пройти чимало, тому можна запропонувати вирішити питання з тією ж ефективністю, але швидше й дешевше. А маючи в багажнику мінімальний набір інструментів, можна надавати невеликий ремонт просто на дорозі.

  • Заробіток на вантажівці

У тому випадку, якщо у власності знаходиться вантажівка, ситуація значно спрощується. Питань, як заробити на своєму вантажному автомобілі практично не виникає, оскільки сфера вантажоперевезень завжди була та залишається досить популярною, а зробити кілька рейсів за непогані гроші можна і після основної роботи.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

Читати більше