Як провести вихідні: поради успішних

Як провести вихідні: поради успішних
Поширити в соціальних мережах:

Вихідні – відмінний час не тільки відпочити, а й зайнятись саморозвитком!

  • Роберт Айгер: прокидайтеся рано

Головний виконавчий директор студії "Disney" встає щодня о 04:30. Успішні люди не валяються в ліжку до двох дня по неділях. І навіть не до 11 годин. Дослідження показали, що наш мозок найбільш активно працює 2-4 години після пробудження. Вставайте в вихідні раніше, і у вас буде перевага перед усім світом.

  • Бенджамін Франклін: майте план

Успішні люди усвідомлюють важливість навіть щоденних завдань. І вихідні не виняток. Звичайно, у вихідний можна і відпочити. Але це не привід забивати зовсім на все.

  • Тімоті Ферріс: не потрібно бути багатозадачним

Багато хто вважає, що чим більше завдань одночасно виконують, тим продуктивніше використовують час. На жаль, це не так. Успішні люди знають, що мультизадачність – вірний шлях до зниження ефективності і продуктивності. Ферріс рекомендує ставити на день не більше двох завдань для найбільшої продуктивності.

  • Анна Вінтур: будьте активні

Головний редактор "Vogue" поставила перед собою завдання кожен день протягом години грати в теніс. І вона така не одна. Річард Бренсон активно займається кайтсерфінгом. Четверта найбагатша людина в Індії – серійний марафонець. Успішні люди розуміють важливість активного тіла для активного мозку. 

  • Стів Джобс: розставте пріоритети

Вихідні – це час нагадати собі про забуті дрібниці, знайти гармонію між роботою та особистим життям. Проведіть час з друзями, дітьми, партнером або родиною. Це не збільшить ваші доходи і не просуне вгору по кар'єрних сходах. Але це не зменшує значущість такого проведення часу. 

  • Уоррен Баффет: знайдіть час для хобі

Його можна назвати кращим інвестором 20 століття, але у вільний час він любить грати на гавайській гітарі. Найчастіше успішні люди – люди, що цікавляться чимось. 

  • Опра: практикуйте спокій

Найсильніша особистість 2013 року на думку "Forbes" все ще знаходить час посидіти в тиші 20 хвилин два рази на день. Ця колись найстрашніша таємниця йогів стала надбанням громадськості. І навіть світ корпорацій визнає всю силу і необхідність медитацій для підвищення продуктивності праці, зниження стресу і підтримки хорошого стану організму. Дуже часто вихідні виявляються більш насиченими, ніж будні. Адже ми намагаємося встигнути все за всього лише 48 годин. І тим не менш, успішні люди завжди знайдуть час для 20-хвилинної тиші.

  • Білл Гейтс: залиште час на роздуми

Засновник "Microsoft" колись сказав: "Святкувати успіх – це добре, але більш важливо здобувати науку зі невдач". Роздуми повинні бути щоденною практикою. І вихідні – це прекрасна можливість зробити крок назад і оцінити минулий тиждень.

  • Джек Дорсі: підготуйтеся до наступного тижня

Засновник "Twitter" відомий тим, що працює по 16 годин на день. Але в суботу він відпочиває. Він гуляє. А потім в неділю, як і Білл, розмірковує і готується до наступного тижня. 

  • Jay-Z: не зменшуйте набраної швидкості

Реп-артист створив цілу музичну імперію. Секрет успіху в тому, щоб ніколи не розслаблятися. Навіть коли спите. Неможливо стати успішним, маючи в кишені лише одне бажання. Потрібно довго і наполегливо працювати. І навіть на вихідних. Робота 24/7 – формула успіху.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше