Як підвищити чоловічу потенцію надовго

Як підвищити чоловічу потенцію надовго
freepik.com
Поширити в соціальних мережах:

Що їсти та як організувати своє життя, щоб не мати проблем з потенцією

Чоловіча потенція залежить не лише від віку. А буквально від усього, що вас оточує і що з вами відбувається. Ми розкажемо, що треба додати в свій раціон і змінити в щоденних звичках, щоб не допустити проблем з еректильною функцією.

Фізичні навантаження

Численні дослідження довели, що спорт позитивно впливає на потенцію. Чоловіки, що регулярно тренуються, мають набагато сильнішу еректильну здатність, ніж ті, хто веде сидячий спосіб життя і не має фізичних навантажень.

Сон

Якщо ви сьогодні не виспалися – ваш статевий потяг вже знизився на цілий день. Регулярна нестача сну травмує нервову систему та знижує кровообіг, що в довгостроковій перспективі може призвести до імпотенції.

Як показали дослідження, на потенцію впливає навіть ваша поза сну. Спати на животі чи на дуже високій подушці, як виявилося, шкідливо для еректильної функції. В обох випадках порушується кровообіг в організмі. Тож краще спати на боці або на спині, на невисокій подушці.

Регулярний секс

Якщо статевий контакт відбувається рідко, рівень тестостерону знижується. А якщо дуже часто – є ризик перевтоми і зниження статевого потягу. Щоб підтримувати нормальний рівень тестостерону, рекомендується займатися сексом тричі на тиждень.

Сигарети та алкоголь

70% чоловіків страждають проблемами з потенцією через згубну звичку курити. Сигарети знижують активність сперматозоїдів настільки, що можуть призвести до безпліддя. На щастя, відмова від куріння повертає чоловікам потенцію.

А ось алкоголь у помірних дозах на чоловіче здоров’я не впливає. Хіба що ви вживаєте його регулярно і у великій кількості. Спиртне шкодить судинам, що у свою чергу призводить до погіршення ерекції. А алкогольні напої, що готуються з використанням цукру – взагалі найбільший ворог судин.

Гігієна ротової порожнини

Як не дивно це звучить, та нещодавні дослідження виявили: погана гігієна ротової порожнини збільшує ризик виникнення статевої дисфункції. Хворі ясна провокують пошкодження кровоносних судин, які доставляють кров у статевий член. Чоловіки із хворими яснами майже втричі частіше не можуть досягти ерекції під час сексу. Тож чистіть зуби двічі на день і регулярно відвідуйте стоматолога.

Харчування

Раціон прямо впливає на статеву функцію і чоловіків, і жінок. Фастфуд та напівфабрикати містять трансжири, які негативно впливають на кровообіг та позбавляють організм корисних елементів. Результат – гормональний дисбаланс та зниження статевого потягу.

Натомість корисні для потенції продукти не дають моментального ефекту. Якщо ви очікуєте результату від банки сметани, яку з’їли одним хилом, то знайте: це міф. Деякі продукти містять корисні речовини, які покращують здоров’я чоловіка – зокрема і статеве. Та вживати їх треба регулярно.

Корисні для потенції продукти

1. Овочі та фрукти

Як би банально це не звучало, та овочі і фрукти насичені антиоксидантами, фолієвою кислотою, вітамінами А, В і С, які так важливі для чоловічого здоров’я. Ці елементи покращують якість сперми, захищають її клітини від пошкоджень та роблять сперматозоїди швидшими. Особливо корисними для чоловіків є морква, червоний перець, зелень, цитрусові, абрикоси, клюква і авокадо. Фрукти в зимовий час рекомендується вживати засушеними.

2. Морепродукти

Це цинкова бомба, а цинк сприяє виробленню тестостерону. Устриці підвищують сексуальну активність і знижують ризик виникнення раку простати. Також у морепродуктах міститься велика кількість L-аргініну – амінокислоти, дію якої на чоловічий організм порівнюють із дією віагри.

3. Горіхи та гарбузове насіння

Ці продукти насичені жирними кислотами, що беруть участь у виробленні гормонів. Грецький горіх та насіння кунжута багаті на L-аргінін, а арахіс та кеш’ю містять цинк. Горіхи та насіння вживайте необробленим – користь від них буде в рази більшою.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності
Кремлівський міф про «замерзаючу Європу» розбився вщент: Україна досягла енергетичної незалежності

Вперше ми здійснили опалювальний сезон за рахунок власних ресурсів…

На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального проєкту «Тайванський вузол»

Про зв’язок України та Тайваню у боротьбі за свободу…

Таємниця Евересту: чи було підкорено найвищу точку планети у 1924 році зниклими альпіністами?
Таємниця Евересту: чи було підкорено найвищу точку планети у 1924 році зниклими альпіністами?

Можливо досягнення вершини гори відбулось раніше відомого…

Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?
Унікальний генетичний код: власники негативного резус-фактура є нащадкам інопланетян?

Позитивний резус-фактор крові мають 80% населення планети, а от у 15%...

В оці 28-річної жінки два роки жив незвичайний паразит і виріс до 10 міліметрів у довжину
Читати більше