Як чоловіку вижити в жіночому колективі

Як чоловіку вижити в жіночому колективі
Поширити в соціальних мережах:

Якщо ви потрапити на роботу в суто жіночий колектив – це зовсім не означає, що вам потрібно бігти звідти щодуху.

Чоловіки дуже люблять жартувати про жінок. Але навряд чи хоча б один представник сильної статі спокійно поставиться до перспективи роботи в колективі, що складається виключно з жінок. Як влитися в нього з найменшими втратами?

Як і будь-яка трудова діяльність, робота в дамському суспільстві має свої переваги. Не варто розглядати попадання в жіночий колектив як кар'єрний тупик і крах всіх життєвих планів і цілей. Практика показує, що чоловік в такому колективі може підвищити свій професійний рівень, обзавестися корисними зв'язками, піднятися по кар'єрній драбині і, звичайно ж, приємно провести час. Просто в жіночому колективі "умови гри" трохи інші. 

Для того щоб період вашої роботи в жіночому колективі був максимально плідним, вам слід дотримуватися деяких правил поведінки. 

  • Чоловікові, який потрапив в жіночий колектив, слід ретельно вивчити, хто є хто, з ким і проти кого дружить. Зазвичай вся компанія ділиться на групи, активно ведуть між собою військові дії. Розібратися в розстановці військ легко.
  • У жіночому колективі треба бути справжнім джентльменом. Це означає, що звичку міцно виражатися, грубо жартувати і закидати ноги на стіл слід залишити в минулому. Туди ж краще відправити вміння відпускати шпильки на адресу колег, адже навіть цілком невинне зауваження може обернутися справжньою катастрофою. 
  • Не забувайте робити своїм співробітницям компліменти, але не перестарайтесь, бо жінки відчувають фальш і лицемірство. Компліменти мають чарівну властивість підвищувати продуктивність жінок в два рази. Хваліть одяг своїх колег, нові зачіски. Придивіться уважно до оточуючих вас жінок – привід зробити комплімент виникне сам по собі. 

Дослідження показали, що 44% опитаних вважають жіночі колективи набагато більш пристосованими до роботи. Більш того, 15% переконані, що немає жодних відмінностей між чоловічими і жіночими колективами.

  • Розмови – дуже важлива річ в житті жінки. Чоловікові треба підготуватися до того, що доведеться брати в них участь. Більш того, пані можуть перетворити свого колегу в своєрідного суддю і експерта, до якого вони будуть звертатися в складних випадках. Цього найкраще спробувати уникнути, але якщо не вийшло, – застосовувати навички дипломатії.
  • Як працювати в жіночому колективі, коли за службовим обов'язком доводиться критикувати співробітниць? Головне правило – робити зауваження тільки стосовно роботі. 

До речі, незважаючи на своє споконвічне суперництво, жінки дуже легко здатні зробити хід конем і об'єднатися проти чоловіка, який образив одну з них. Завжди слід пам'ятати про те, що ви з різних планет.

  • Не варто заводити службовий роман, оскільки це загрожує появою маси непотрібних пліток, чуток, конфронтацій і сварок. В таких умовах будувати кар'єру навряд чи вдасться. 

А якщо чоловік не зупиниться на одній колезі, то робота всього колективу може виявитися паралізованою. І учасники, і "глядачі" навряд чи зможуть займатися своїми прямими обов'язками.

Якщо ви не одружені, то терміново одружитеся або обзаведіться постійною подругою. Симпатичний і молодий холостяк в дамському колективі – це дуже сильний подразник.  

  • Не варто недооцінювати жінок і вважати себе розумнішими за них. В іншому випадку ви дізнаєтеся, на що вони здатні, особливо якщо мова йде про цілий колективі. 
  • Робота в жіночому колективі дарує вам шанс навчитися краще розуміти жінок. Спілкуючись з дня в день з представницями прекрасної статі, ви дізнаєтеся багато цікавого і пізнавального.
Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше