Взуття 2019: модні і зручні тенденції

Взуття 2019: модні і зручні тенденції
Поширити в соціальних мережах:

Новий модний сезон наступає ще до початку календарного 2019 року. То ж у вас ще є час купити коханій «чобітки, як у цариці» під ялинку. Та й про себе не забути! Редакція сайту 2+2 розбиралася, яке взуття обрати, аби було не лише зручно, але й стильно.

  • Класика

Модні спеціалісти потурбувалися не лише про жінок, а й про сильну стать. Чоловікам радять обирати класичні моделі взуття з якісної шкіри – це те, що однозначно зробить образ модним. Шнурки, пряжки або ж відсутність всього цього – актуально. То ж обирайте на власний смак! Якщо ж до душі екстравагантність – зверніть увагу на взуття зі шкіри рептилій – це просто писк моди! Жіноче взуття теж різноманітне по вибору жіночих моделей– обирайте ботильйони чи черевики. Головне – зверніть увагу на носок черевика – цього сезону, в моді квадратна форма. 

  • Кольори

Тут любителям класики важче. Бо цього сезону в моді блиск і екстравагантність. Жінки сміливо можуть обирати неоновий колір, відтінки металіку, бірюзи, смарагду, фіолету, бордо або ж гірчичні.Чоловіки теж можуть відірватися по повній. Для них в моду ввели рожеві кросівки, яскраво-червоне взуття зі шкіри та темно-коричневі відтінки. Якщо ж все це не для вас – видихайте! обирайте за звичкою бежеві, коричневі та чорно-білі шузи в класичних моделях. Між іншим, чорні лаковані туфлі у чоловіків вважатимуться стильними зі спортивним одягом. То ж якщо готові до експериментів – уперед! 

  • Принти

Модним, як для чоловіків так і для жінок, залишається знаменитий леопардовий принт. Анімалістичний принт не втрачає своїх позицій. Так само в тренді стилізація під шкіру рептилій. У жінок ціле поле для вибору: шотландська клітинка, «гусяча лапка», горошок та ромб – всі ці візерунки тепер можна знайти не лише на одязі, а й на взутті. Така тенденція буде модною і в наступному році. Стилісти пояснюють: таким чином складається модний ансамбль із взуття й одягу в одному принті. І навіть у спортивному стилі, під штани з лампасами можна знайти взуття з таким самим принтом. 

  • Декор 

Вже зараз в інтернет-магазини  взуття та бутиках представлені актуальні моделі з яскравим та рясним декором. Стилісти радять жінкам звернути увагу на чобітки з вишивкою та пайєтками. А ось бахрома цього сезону буде модною не лише для представниць слабкої статі, а й для чоловіків. Такі образи не лише виділять вас з натовпу, але й нададуть етнічного відтінку, зроблять його неповторним. Крім того, взуття 2019 буде з великою кількістю стрічок та зав»язок. Все це може бути у вигляді грубого чи ніжного плетіння. Також у моду повертається стиль вестерн. Тому зелене світло для взуття із застібками та пряжками. Для любителів блискіток, модельєри підготували модні моделі з пайєтками, стразами, камінням та бісером. І чим більше цих елементів, тим яскравішим і оригінальнішим стане ваш лук. 


  • Каблук і платформа

Каблук залишається модним. То ж його шанувальниці можуть тішитися. А ось матеріали, з яких його роблять – можуть здивувати й стати родзинкою образу. Прозорий пластик, інкрустований камінням чи доповнений іншими елементами, шкіра, метал, дерево. Також каблук може здивувати формою: окрім класики, квадратний, трикутний, скошений, у формі ланцюжка тощо. А ось фанаток зручності й комфорту потішить платформа. Вона й досі залишається актуальною і може бути виконана з будь-якого матеріалу, як і каблук. 

Готуйтеся до нового модного року вже сьогодні: купуйте яскраве й неординарне взуття собі та близьким і зробіть їхні образи індивідуальними! 




Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше