Вперше Іцхак Пінтосевич і Нік Вуйчич навчать практичним інструментам перемоги над страхом та лінощами

Вперше Іцхак Пінтосевич і Нік Вуйчич навчать практичним інструментам перемоги над страхом та лінощами
Поширити в соціальних мережах:

24 лютого в Києві, в Палаці спорту пройде 7-годинний тренінг «Переможець лінощів. Життя без кордонів».

Під час заходу виступатимуть два топових мотиваційних спікера: Іцхак Пінтосевич і Нік Вуйчич.

У житті кожної людини існує два головних ворога - лінь і страх. Лінощі стають бар'єром, який заважає нам жити тим життям, про яке ми мріємо. А страх сковує, не даючи навіть спробувати. Ці два ворога перемагають нас, обкрадають і заважають жити повноцінно. Настав час від них позбутися.

Нік Вуйчич - американський мотиваційний спікер, автор бестселерів, людина без рук і ніг, батько чотирьох дітей. Він переміг у своєму житті страх і невпевненість, відкривши собі двері до нових можливостей і шляхів реалізації. На тренінгу він поділиться практичними порадами подолання страху і розповість свою історію життя без кордонів.

Іцхак Пінтосевич - експерт в Системному розвитку особистості №1 в СНД, почесний професор Бізнес-Школи «Синергія». Іцхак знає, як боротися з лінощами, як почати діяти, а не тільки мріяти. Під час свого виступу він дасть покрокову інструкцію, як почати рухатися в напрямку мети, переступаючи через лінь. Замість того, щоб ще один рік пробути під тиском дедлайнів, прокрастинації і зневіри – давайте переможемо цих ворогів.

Тренінг «Переможець лінощів. Життя без кордонів» – вірний крок до великого життя.

В продовження тренінгу вам нададуть доступ до 30-денного онлайн-курсу, де ви отримаєте 20 способів перемоги над лінощами, промови від кращих коучів і заряд мотивації на весь 2019 рік. Не пропустіть свою можливість жити повним життям дій!

На вас чекає повний апгрейд і неймовірний квантовий стрибок, не пропустіть!

Нагадаємо, що під час попереднього візиту Ніка Вуйчича в Україну наприкінці жовтня, мотиваційний спікер став чарівником благодійного проекту «Здійсни мрію». Тоді, прямо на сцені «Арени Львів», він зустрівся з підопічною проекту, 13-річною Ксенією Гвоздяк та куратором проекту Лідією Таран. Дівчинка понад усе мріяла зустрітися з Ніком і розповісти йому про ще одну свою мрію – створювати одяг для дітей з інвалідністю. Вуйчич поообіцяв підтримати Ксенію на шляху до нової мрії: «Коли ти будеш розробляти для мене сорочку, я надягну її і сфотографуюсь, а тоді опублікую це фото в соціальній мережі». А вже під час лютневого візиту Ніка в Україну, він виступатиме у сорочці, пошитій за ескізом Ксенії. А сама дівчинка планує презентувати йому обіцяну колекцію одягу для дітей з інвалідністю.

10% від проданих квитків передаються на виконання мрій дітей, які борються за життя – в фонд «Ти не один»; проект «Здійсни мрію» на телеканалі 1 + 1. 

Також безкоштовні квитки надаються людям з інвалідністю.

Квитки на тренінг можна придбати за посиланням

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Кокаїн та тютюн в 3000-річних єгипетських муміях: звідки з’явились речовини, які, згідно офіційної версії, завіз Колумб?
Сонячне затемнення-2024: чому надзвичайники в деяких країнах попереджають запастися їжею, водою та пальним?
Футурологи впевнені – створивши штучний інтелект, людство зробило перший крок до самознищення
В центрі спекуляцій: пропаганда рф створила фейк, що «Україна має намір замінити Техас у складі США»
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?
Уряд США оприлюднив свіжі кадри з НЛО: інопланетяни це чи ні?

Що сказало управління з розв'язання аномалій Пентагону…

Шок! Першими у космосі побували нацисти?
Шок! Першими у космосі побували нацисти?

Ракету створив інженер з «Аненербе» …

Читати більше