Випускає крихітні зонди на Землю: вчений з Гарварду та представник Пентагону припускають, що у Сонячній системі ховається НЛО

Випускає крихітні зонди на Землю: вчений з Гарварду та представник Пентагону припускають, що у Сонячній системі ховається НЛО
Поширити в соціальних мережах:

Воно досліджує нашу планету…

Астроном із Гарвардського університету Аві Леб та Шон М.Кіркпатрік, директор Управління з вирішення аномалій Пентагону (AARO), створеного в липні 2022 року Міністерством оборони (DoD) для виявлення та вивчення «об’єктів, що представляють інтерес», опублікували чернетку «Фізичні обмеження на непізнані повітряні явища». Це не офіційний документ Пентагону, він був розроблений у партнерстві з Міністерством оборони. Він не був рецензований, повідомляє LiveScience.

Але тим не менш, припущення Аві Леб та Шон М.Кіркпатрік дуже захоплюють, адже вони підозрюють, що можливо, позаземний космічний корабель може бути в наших сусідніх галактиках, досліджуючи регіон за допомогою «насіння кульбаби» — невеликого космічного корабля, який може збирати та надсилати інформацію, подібно до того, як люди надсилають космічний апарат для дослідження планет.

Автори припускають, що зонди з «насінням кульбаб» можуть досягти Землі для дослідження, не будучи виявлені астрономами, оскільки вони, ймовірно, занадто малі, щоб відбивати достатньо сонячного світла, яке могли б виявити оглядові телескопи.

«Озброєні великим відношенням поверхні до маси парашута, технологічно «насіння кульбаби» можуть сповільнюватися в атмосфері Землі, щоб уникнути згоряння, а потім переслідувати свої цілі, де б вони не приземлилися», — написали автори чернетки.

Також за словами Аві Леб та Шон М.Кіркпатрік, інопланетяни, ймовірно, захочуть досліджувати кам’янисті планети з атмосферою в Сонячній системі:

«Здалеку Венера, Земля та Марс виглядають привабливо, причому Земля представлятиме найбільший інтерес, коли інопланетяни знайдуть сліди рідкої води».

Також автори вважають, що інопланетна цивілізація, яка створила зонди, не потребує перебування на материнському кораблі. Малоймовірно, що він навіть може спілкуватися із зондами.

«Інопланетна цивілізація може навіть більше не існувати. Більшість зірок у галактиці утворилися за мільярди років до Сонця. Населена планета з розумним життям могла посилати зонди задовго до утворення Землі. Пошук схожий на перевірку нашої поштової скриньки на будь-які пакунки, які могли накопичитися там з часом, навіть якщо відправників уже немає в живих», — сказав Леб.

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше