Він розробляє і затверджує військові операції Кремля: що відомо про начальника Генштабу зс росії

Він розробляє і затверджує військові операції Кремля: що відомо про начальника Генштабу зс росії
Поширити в соціальних мережах:

Досьє для майбутнього військового трибуналу…

За військовими злочинами у Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших українських містах стоїть кожен російський солдат, який перетнув кордон з Україною після 24 лютого. Проте накази на вбивства, мародерство та зґвалтування приходять до них згори – з Генштабу, начальником якого є генерал Валерій Герасимов. Що відомо про того, хто курує злочини російських окупантів?

Герасимов закінчив Суворовське військове училище, Казанське вище танкове командне училище та дві військові академії: бронетанкових військ та Генштабу збройних сил російської федерації. Пройшовши всі вищі офіцерські курси, Герасимов повинен знати, що стріляти у мирних – це злочин. Але офіцерська честь йому нічого не значить.

Герасимов нагороджений званням «Героя російської федерації» за організацію військової операції в Сирії, в якій від рук росіян загинули сотні цивільних. Є на мундирі генерала та медаль «за взяття Криму». У його послужному списку і «Іловайський казан», за який Герасимова заочно заарештував Шевченківський районний суд Києва.

Його вважають автором «доктрини Герасимова» про Третю світову війну нового гібридного типу. Згідно з доктриною, саме невійськові методи є вирішальними у перемозі, маючи на увазі під цим фінансування «п'ятої колони», стравлювання внутрішніх сил противника, відкриту та таємну дипломатію, економічний тиск, інформаційну боротьбу.

Вже у 2014 році теорія Герасимова пройшла апробацію в Криму та на Донбасі, але зараз, у 2022 році вона зламалася про неймовірний опір українського народу та військових, спільні зусилля західних країн та провал російської бюрократії та корупції.

Детальніше про начальника Генштабу вс рф – дивіться в сюжеті прямо зараз:

Читайте також:

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше