Весна-2019: модні тенденції для нього та неї

Весна-2019: модні тенденції для нього та неї
Поширити в соціальних мережах:

Поки всі гадають чи прийшло вже справжнє тепло, сайт 2+2 думає про те як модно і стильно вдягнутися цією весною весною! Подробиці в матеріалі.

  • ОДЯГ

Цієї весни світ не перевернеться з ніг на голову, а ось тенденції в чоловічій і жіночій моді – так. Речі форми балахон, які ховають фігуру – жінкам. А ось речі по фігурі, підкреслюючі всі форми – чоловікам! Модні експерти наполягають: як мінімум один діловий костюм по фігурі має бути в кожного чоловіка! Хоч раз у рік – а вдягти доведеться! І тоді ви точно будете як Аполлон.
 

  • Банти

Якщо ще не визначилися з подарунокм на 8 березня – сміливо купуйте коханій сукні з величезним бантами! Вони підкорили модні подіуми і жіночі серця. Бо з велетенським бантом на одязі будь-яка красуня відчує себе королевою чи принцесою на балу! Маленька порада від редакциї: в час пік краще не заходити з таким аксесуаром в метро, бо… можна вийти вже без нього. 


  • Накладні кишені

А ось чоловіки розуміють усю небезпеку великого міста, тому повертають в моду одяг на всі випадки життя! Пам’ятаєте жилети з купою кишень? Скільки ж розчарування було у модників, коли вони відійшли в минуле. Але модельєри відчули цю тугу і повернули їх на подіум! В тренді жилети з величезними кишенями, куди можна сховати все. Піджакам та сорочкам теж дісталося декорування кишенями. Все для вас та вашої зручності, любі чоловіки! Жінки, не сумуйте! Для вас десятки накладних кишень на одязі теж актуальні! 

  • Плісе

Пам’ятаєте в минулому сезоні ваша кохана купувала спідницю плісе? Вам нереально пощастило – цього року зекономите! Бо плісе продовжує бути в тренді: тренчі, спідниці, сукні – леді, сміливо вдягайте, і ви однозначно будете стильною! На радість чоловікам, модельєри повернули в моду міні… ну дуже міні-спідницю – її може бути навіть не видно з-під подовженого жакету. 

  • Фотопринт

Обирайте футболки у яскравих неонових кольорах. В тренді одяг з логотипами модних брендів та фотопринти з міськими пейзажами.

  • Спортивний стиль

Продовжує залишатися модним. Чоловікам, аби виглядати стильно варто обрати джогери – м’які трикотажні штани та футболку. А ось у жінок в тренді велосипедки і навіть гідрокостюм! Так-так – навіщо їхати в спортзал чи на дайвінг з величезною сумкою? Все вдягнути на себе – і гайда: модно і зручно!

  • Принти

На жіночій вулиці свято-обирати можна серед різноманіття: квіткові, мінімалістичні беж чи білий з голови до ніг, срібний колір, горох, зміїний принт, етноорнамент– все це в тренді.

  • Тканини

Парча, максимально пишні рюші, рибальська сітка, кроше, бавовняне мереживо. 

  • Форма

Об’ємні плечі, рукава-буфи, плечі-ракушки, зборки на плечах, стегнах, талії – головне обрати те, що підкреслить саме ваші форми, а не те, що треба приховати.
 

  • Деталі

Бандана – один з цьогорічних модних аксесуарів. Її можна зав’язати як на шию так і на голову. Широкі пояси. Сонцезахисні окуляри, розмір яких закриває очі, лоб та щоки. Хоча вузькі окуляри теж залишаються в тренді, троянди з тканин замість брошки. 


  • Головні убори

Різноманітні як в чоловічому так і в жіночому гардеробі. Жінкам до сукні з бантом модельєри додали ще й капелюшки з широкими полями та вуаллю, за якою можна сховатися не лише від комашні, а й від надокучливих залицяльників.
 А ось у чоловіків ціле поле для вибору: кепі, трілбі, панами. Усе, чого душа побажає.


  • Сумки

У чоловіків у тренді лишаються маленькі сумки-гаманці через плече, міські рюкзаки. А ось справжня новинка – чоловічий клатч. Він нагадує невелику папку, яку можна носити в руках. Ще одна новинка для чоловіків – сумка – медальйон. Вдягається на шию.
 Такі ж самі сумочки модні й серед жінок. Ще модницям можна обирати сумки з декором під рептилію. А ось любителів “модно і зручно” потішить сумка оверсайз виконана з текстилю – в неї може вміститися не лише косметичка, дитячі іграшки, а ще й кілограм молодої картоплі та кіло полуниці. Не виходять з моди і плетені та в’язані сумки. Лишаються в тренді й сумки виконані в тон одягу – з того ж таки матеріалу й принту а також сумка-куб. 

  • Взуття

Жінкам головне запам’ятати головні тренди, а далі обирати те, що близьке по зручності. Прозорість, дуже низька шпилька і дуже висока шпилька, гострий носок, сплетіння та ремінці, платформа й танкетка, масивний стійкий каблук, відкриті пальчики та п’яти, блискітки, глітер – все це трнеди весни 2019 року.
Екстравагантним та модним чоловікам стилісти радять яскраві анімалістични принти. Якщо любите кросівки – вони теж мають бути яскравими: лимонний, білий, м’ятний кольори! Не відмовляйте бахромі та всілякими кісточками на взутті. Обирайте білі масивні снікерси. А якщо ви консерватор – класику з гострим носком. Можете додати стилю, обравши взуття з натуральної шкіри червоного чи бордового кольорів. 

Як бачите, є з чого обирати!
Приємного шопінгу та крутого луку! 


Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Фургон з оркестром»: як рашистські паради та флешмоби формують потрібну кремлю психологію росіян?
Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Читати більше