Вчений показав, що буде коли спробувати приготувати їжу в Антарктиді

Вчений показав, що буде коли спробувати приготувати їжу в Антарктиді
Поширити в соціальних мережах:

Чи можливо щось приготувати за температури -70ºC? Результат просто вражає!

Астробіолог Сипрієн Версе живе на станції в Антарктиді і розповідає в соцмережі про проблемах полярників, які починаються вже під час сніданку. 

На сюрреалістичних фотографіях чоловіка мед замерзає, поки ллється з ложки на хліб, а локшина стоїть вертикально прямо в тарілці.

З початку 2017 року дослідник з Франції Сипрієн Версе вивчає льоди Антарктиди на французько-італійській дослідницькій станції "Конкордія" та веде щоденник, щоб поділитися своїм досвідом виживання в екстремальному середовищі. 

Станція знаходиться в регіоні, де температура повітря нерідко досягає мінус 80 градусів Цельсія. При цьому протягом чотирьох місяців на рік співробітникам доводиться жити без сонячного світла.

Однак Сипрієн знайшов спосіб не тільки вижити в екстремальних умовах, а й розважитися у вільний час. Коли чоловік не зайнятий збором зразків льоду і дослідженнями клімату минулих років, він веде блог, куди викладає фотографії про свої нелегкі будні. 

Наприклад, працівники "Конкордії" не можуть перекусити на ходу, адже на відкритому повітрі їжа миттєво замерзає. Це і стало головною темою фотодобірки в акаунті чоловіка.

Фото: CyprienVerseux/twitter

За матеріалами BoredPanda

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше