Валентина Шевченко: "Аманда Нуньєс наче божевільна, яка не може контролювати свої емоції"

Валентина Шевченко: "Аманда Нуньєс наче божевільна, яка не може контролювати свої емоції"
Поширити в соціальних мережах:

Боєць жіночого легшого дивізіону UFC Валентина Шевченко поставила під сумнів шанси на перемогу чемпіонки під час їхньої майбутньої зустрічі на UFC 213.

Після перемоги над Джуліанною Пенья у січні цього року, Валентина Шевченко заробила свій шанс на бій за чемпіонський титул у жіночій легшій вазі із Амандою Нуньєс. Сутички між суперницями почались одразу під час першої ж офіційної прес-конференції, коли Нуньєс вдарила Валентину Шевченко.

"Я думаю, що її нерви знаходяться у стані вибуху, – прокоментувала Шевченко, пригадуючи випадок для Вloodyelbow. – Вона поводилась наче божевільна, яка не може себе контролювати".

Поєдинок Нуньєс – Шевченко має стати головним під час турніру UFC 213, який відбудеться 8 липня (9 липня за київським часом) на арені "T-Mobile" у Лас-Вегасі, штат Невада. На велику кількість запитань щодо поведінки Нуньєс Валентина Шевченко заявила, що не у її звичках багато казати про своїх суперників. "Найголовніше для мене – виграти бій. Для мене вчинки важливіше за слова", – каже спортсменка.

Вперше Шевченко та Нуньєс зустрілися під час UFC 196 у березні 2016 року. Того разу Нуньєс перемогла після тривалого дуже близького бою рішенням суддів. Ця перемога наблизила Нуньєс до чемпіонського поєдинку проти Міші Тейт. У якості андердога, Нуньєс виснажила суперницю вже у першому раунді. Після здобуття чемпіонського поясу Аманда Нуньєс виступила проти Ронди Роузі, яка була чемпіонкою дивізіону протягом кількох років, доки не зазнала поразки у бою з Холлі Холм.

Фаворитом зустрічі була саме Ронда, яка тривалий час вважалась найнебезпечнішою жінкою світу, але Аманда стала домінувати та вже через 48 секунд після початку бою рефері зупинили його, і Нуньєс захистила титул чемпіонки.

"Для мене це стало несподіванкою, – поділилась Валентина Шевченко. – У Ронди гарні удари, але вона повинна працювати на відстані. Аманда побачила цю перевагу, і ми побачили результат".

Проаналізувавши поєдинок Нуньєс та Роузі, а також їхній попередній бій, Шевченко налаштована на перемогу: "Я не бачу інших результатів для себе, окрім перемоги. Я багато тренуюсь та зосереджена на сто відсотків, щоб взяти титул".

Вже за два тижні фанати змішаних єдиноборств побачать, чи зможе Валентина Шевченко стати наступною чемпіонкою у легшій вазі. ПРЯМУ ТРАНСЛЯЦІЮ UFC 213 дивіться 9 липня на каналі 2+2 або онлайн.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше