Валентина Шевченко: "Аманда Нуньєс наче божевільна, яка не може контролювати свої емоції"

Валентина Шевченко: "Аманда Нуньєс наче божевільна, яка не може контролювати свої емоції"
Поделиться в социальных сетях:

Боєць жіночого легшого дивізіону UFC Валентина Шевченко поставила під сумнів шанси на перемогу чемпіонки під час їхньої майбутньої зустрічі на UFC 213.

Після перемоги над Джуліанною Пенья у січні цього року, Валентина Шевченко заробила свій шанс на бій за чемпіонський титул у жіночій легшій вазі із Амандою Нуньєс. Сутички між суперницями почались одразу під час першої ж офіційної прес-конференції, коли Нуньєс вдарила Валентину Шевченко.

"Я думаю, що її нерви знаходяться у стані вибуху, – прокоментувала Шевченко, пригадуючи випадок для Вloodyelbow. – Вона поводилась наче божевільна, яка не може себе контролювати".

Поєдинок Нуньєс – Шевченко має стати головним під час турніру UFC 213, який відбудеться 8 липня (9 липня за київським часом) на арені "T-Mobile" у Лас-Вегасі, штат Невада. На велику кількість запитань щодо поведінки Нуньєс Валентина Шевченко заявила, що не у її звичках багато казати про своїх суперників. "Найголовніше для мене – виграти бій. Для мене вчинки важливіше за слова", – каже спортсменка.

Вперше Шевченко та Нуньєс зустрілися під час UFC 196 у березні 2016 року. Того разу Нуньєс перемогла після тривалого дуже близького бою рішенням суддів. Ця перемога наблизила Нуньєс до чемпіонського поєдинку проти Міші Тейт. У якості андердога, Нуньєс виснажила суперницю вже у першому раунді. Після здобуття чемпіонського поясу Аманда Нуньєс виступила проти Ронди Роузі, яка була чемпіонкою дивізіону протягом кількох років, доки не зазнала поразки у бою з Холлі Холм.

Фаворитом зустрічі була саме Ронда, яка тривалий час вважалась найнебезпечнішою жінкою світу, але Аманда стала домінувати та вже через 48 секунд після початку бою рефері зупинили його, і Нуньєс захистила титул чемпіонки.

"Для мене це стало несподіванкою, – поділилась Валентина Шевченко. – У Ронди гарні удари, але вона повинна працювати на відстані. Аманда побачила цю перевагу, і ми побачили результат".

Проаналізувавши поєдинок Нуньєс та Роузі, а також їхній попередній бій, Шевченко налаштована на перемогу: "Я не бачу інших результатів для себе, окрім перемоги. Я багато тренуюсь та зосереджена на сто відсотків, щоб взяти титул".

Вже за два тижні фанати змішаних єдиноборств побачать, чи зможе Валентина Шевченко стати наступною чемпіонкою у легшій вазі. ПРЯМУ ТРАНСЛЯЦІЮ UFC 213 дивіться 9 липня на каналі 2+2 або онлайн.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
ДнепроГЭС в 1941 году взорвали не нацисты, а советские власти: правда о трагедии, которая унесла сотни тысяч жизней
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах
Раскрыта тайна военной машины ИПСО рф: пленный подполковник рассказал о секретных структурах

Это система организации войск, влияющих на информационное пространство…

«Дракон из Монтеррей»: мексиканские волонтеры случайно сняли на видео живое существо из мифов и легенд
15 метров холодной крови: Vasuki indicus – новая рекордсменка среди доисторических гигантских змей
Любовь двух мужчин: на греческом острове нашли самые старые в мире эротические граффити
Узнать больше