В скандальному матчі Ліги Європи Ворскла поступилася Арсеналу

В скандальному матчі Ліги Європи Ворскла поступилася Арсеналу
Поширити в соціальних мережах:

Поєдинок на НСК "Олімпійському" завершився з розгромним рахунком 0:3.

Полтавська "Ворскла" поступилася лондонському "Арсеналу" в матчі п'ятого туру групового раунду Ліги Європи з рахунком 0:3.

Ще до початку поєдинку полтавській команді довелося нелегко. За кілька днів до зустрічі УЄФА прийняла рішення перенести поєдинок з Полтави до Києва у зв’язку із воєнним станом у 10 областях України. FootballHub проаналізував вирішальний поєдинок.

Цього разу "Ворскла" вирішила зіграти у футбол, не закриваючись в обороні. Для цього тренер української команди виставив найсильніших гравців.

Свої атакувальні наміри полтавці продемонстрували вже на 3 хвилині. Навіс Ребенка із штрафного небезпечним ударом завершив Коломоєць – трохи вище воріт.

Відповідь "Арсенала", який цього вечора вийшов експериментальним складом, була гольовою. Ремзі вивів Нкетія віч-на-віч з Шустом, але нападник не встиг пробити по воротах – Артур вибив м’яч з-під ніг англійця, на жаль, просто на Сміта Роу, якому залишалося влучити у порожні ворота – 0:1.

Індивідуальні помилки захисників "Ворскли" у першому таймі гравці "Арсенала" не мали наміру пробачати. Ремзі вирішив обіграти декількох захисників у штрафному майданчику полтавців – Пердута в нього врізався. Навіщо фолити проти гравця, який рухається вбік від воріт – не зрозуміло, але арбітр резонно вказав на одинатцятиметрову позначку. Сам постраждалий вирок впевнено реалізував – 0:2.

Безжальність канонірів підтвердив Віллок. Ребенок обрізався в центрі поля, Гендузі віддав чудову вертикальну передачу на Віллока, якого чомусь Даллку вирішив супроводжувати, а не зустрічати відбором. Молодий талант "Арсенала" такою люб’язністю від захисника ворскли скористався – удар з-під захисника точно у дальній кут воріт Шуста, 0:3!

Удар Кулача метрів з 30 після перехоплення ще більше увігнав у депресію – м’яч звалився з ноги і полетів у бік кутового прапорця…

По перерві знову забив Сміт Роу, але святкування англійців зіпсував головний арбітр, який зафіксував порушення правил збоку Нкетія. Майже одразу свій найкращий шанс у матчі створила "Ворскла". Карека пробивав по воротах, але влучив у гравця "Арсенала". Рикошет від каноніра допоміг ворсклянам і Пердута розстрілював Чеха – голкіпер команди Емері на стадіоні не замерз і здійснив сейв.

Дуже прагнув Сміт Роу оформити дубль у цьому матчі, проте проти такого плану був Шуст – удар англійця голкіпер номінальних господарів із дев’ятки потягнув.

Хотіла "Ворскла" забити гол престижу, але Ребенок після прострілу Кане та скидки від Кареки пробив у Дженкінсона. А сам Карека вже у компенсований арбітром час із лінії воротарського пробив повз ворота Чеха.

На жаль, на відміну від лондонського поєдинку, "Ворсклі" бодай раз засмутити англійських гостей не вдалося – 0:3 на табло НСК "Олімпійського".

Київське "Динамо" мінімально обіграло "Астану" в матчі п'ятого туру групового раунду Ліги Європи. Неймовірний гол Беньяміна Вербича став єдиним в протистоянні.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше