Топ-6 небанальних варіантів, як і де відсвяткувати День святого Валентина

Топ-6 небанальних варіантів, як і де відсвяткувати День святого Валентина
Поширити в соціальних мережах:

Щороку люди «ламають голову», як влаштувати своїм половинкам незабутній вечір…

14 лютого вест світ відзначатиме День святого Валентина чи День усіх закоханих. Щороку хлопці та дівчата, чоловіки та жінки «ламають голову», як здивувати своїх коханих половинок та влаштувати їм незабутній вечір. Редакція сайту телеканалу 2+2 вирішила трохи полегшити вам завдання і зробила добірку варіантів, як і де відсвяткувати Валентинів день, щоб ваші кохані надовго запам'ятали його.

Перше, що всім спадає на думку – влаштувати романтичний вечір у ресторані. Трохи банально, правда? Але, якщо ви хочете здивувати свою кохану або коханого, і при цьому смачно поїсти, то можна повести другу половинку до ресторану на даху висотки та замовити відокремлений столик. У кожному великому місті є подібні заклади, де можна зустріти гарний захід сонця. А тим, хто живе у невеликих містах, радимо дочитати до кінця.

Для людей, які люблять рух у житті, підійде романтичний квест. Круто буде якщо для коханої людини, ви складете його самостійно (ну можна підключити небайдужих друзів, або на крайній випадок, скористатися допомогою професіоналів). А за підсумками всіх випробувань на вашу другу половинку чекатиме сюрприз-подарунок.

Дуже романтично буде, якщо ви повторите точнісінько перше побачення (за умови, що воно було вдалим). Цей варіант святкування Дня всіх закоханих підійде більше тим парам, які довгий час разом. Ви із задоволенням поринете у приємні спогади минулого.

Зараз люди живуть у божевільному ритмі, і нам не вистачає часу на найнеобхідніше – відпочинок та розслаблення. Тому SPA програма в День закоханих може не буде суперкреативним варіантом для святкування, але точно порадує кохану людину. А найкраще взяти на кілька днів відпустку і поїхати в заміський SPA комплекс, щоб побути лише вдвох.

Ще один цікавий варіант, як відсвяткувати День святого Валентина – довіритися долі та нагоді. Якщо дозволяють фінанси, берете свою другу половинку і йдете до туроператора, питаєте, куди є найближчий рейс, просите брошуру з курортами, заплющуєте очі і тицяйте пальцем. Куди потрапили – туди й поїдете. Збирайте валізи! Якщо ж полетіти кудись можливості немає, теж саме можна зробити із газетою з афішами. Головне – вибрати перше, що потрапить на очі. Невідомість завжди інтригує, а результат, як мінімум, вас здивує.

Можна в День усіх закоханих влаштувати розіграш другій половинці. Тільки не варто плутати зі глузуванням, інакше можна залишитися без коханої чи коханого. Наперед напишіть сценарій якоїсь безглуздої ситуації, в яку потрапить ваш партнер, найміть людей або попросіть друзів, які вам підіграють. Фінал має бути полегшенням для того, кого розігрують. Подарунок наприкінці буде також не зайвим. Ці спогади точно залишаться з вами на все життя.

Насправді варіантів святкування Дня святого Валентина – безліч: політ на повітряній кулі, екскурсія літаком навколо міста, арт-вечірка для двох, кінотеатр для закоханих, вдома під теплою ковдрою із чашкою гарячого шоколаду… Адже не головне, де і як відзначати День усіх закоханих, важливо, щоб було з ким!

Кохайте і будьте коханими!

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Канал 2+2 розпочав зйомки нового гостросюжетного серіалу
Канал 2+2 розпочав зйомки нового гостросюжетного серіалу

Прем’єра запланована восени 2024 року…

В Києві відбувся передпоказ документально проєкту «Спротив»
В Києві відбувся передпоказ документально проєкту «Спротив»

Надихаючі історії боротьби українського народу із загарбниками…

Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»
Про інновації та прориви в медицині під час війни – у новому випуску програми «Загублений світ»

Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…

Привласнення борщу: як і навіщо росіяни намагаються красти страви в інших країнах
Найнеймовірніша підводна знахідка: у Балтійському морі знайшли космічний корабель
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту «Спротив»

Про людей, які перебувають в окупації та чинять опір…

Читати більше