Топ-5 сніданків за 10 хвилин

Топ-5 сніданків за 10 хвилин
Поширити в соціальних мережах:

Немає часу, щоб поснідати? Із цією добіркою швидких та корисних сніданків це більше не проблема!

Поспати чи поснідати – питання, з яким зіштовхується майже кожен із нас зранку перед роботою. Звичайно, краще прокидатися раніше. А якщо ну ніяк не виходить, пропонуємо кілька ідей для швидких сніданків!

  • Яйця-пашот у мікрохвильовці

Розбий і вилий яйце в глибоку тарілку, додай до нього третину склянки води з розмішаною в ній парою крапель оцту. Став у мікрохвильовку на кілька хвилин до готовності. Можна діставати ложкою та їсти з тостами чи грінками.

  • Лінивий омлет

Розтопи вершкове масло в мікрохвильовці, розмішай його з дрібно нарізаними кубиками перцю. В іншій тарілці змішай яйця, натертий сир, сіль, мелений перець і скибочки хліба. Змішай вміст обох тарілок та постав у мікрохвильовку на півтори-дві хвилини.

  • Фріттата

Змішай в маслі на розігрітій сковорідці кубики перцю і шинки, також можна додати болгарський перець, помідори, кабачки, горошок або кукурудзу, баклажани. В окремій тарілці змішай яйця, молоко, сіль та перець. Потім повільно і не поспішаючи виливай останню суміш на сковорідку. Накрий кришкою і почекай кілька хвилин. Омлет по-італійськи готовий.

  • Яєчня у помідорі

З помідорів зріж верхівки. За допомогою ножа і чайної ложки акуратно, щоб не пошкодити стінки, вийми м'якоть. Стінки зсередини змасти маслом і натри часником. Змішай яйця разом з сиром і зеленню петрушки, додай сіль та перець за смаком. Налий суміш у помідори, накрий зрізаними верхівками. Клади на тарілку, став в мікрохвильовку і запікати протягом 3 хвилин на повній потужності.

  • Сирні оладки

100 г підсохлого (але можна і свіжого) сиру наріж кубиками. Розмішай сир в звичайному тісті для оладок (яйце, 5 ст. ложок йогурту без ароматизаторів і цукру та 100 г борошна, змішані до однорідного стану). В це ж тісто додай спеції на власний смак. Смаж оладки на розпеченій сковорідці без масла. Подавай з кислими чи гострими соусами.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше