ТОП-5 цікавих фактів про ведучого Геннадія Попенка

ТОП-5 цікавих фактів про ведучого Геннадія Попенка
Поширити в соціальних мережах:

Чого ви не знаєте про іменинника...

Сьогодні свій день народження святкує актор і ведучий інформаційно-розважальної програми «Загублений світ» на каналі 2+2 Геннадій Попенко. Пропонуємо ТОП-5 фактів про іменинника.

1. Зразковий тато

У січні 2020 року телеведучий удруге став батьком — у шоумена народилася донька Свята. Щасливий тато був присутній на пологах: «Я знову був присутнім на пологах. Вважаю, що це надзвичайно важливий момент. Батько має бути із першої секунди поруч, має розуміти, через що проходить мама, щоб подарувати життя дитині».

Зазначимо, український телеведучий Геннадій Попенко та Ірина Алєксєєва разом більше десяти років. У 2012 році у пари народилася донька Богдана.

2. Жодних забобонів

У «Загубленому світі» телеведучий часто розповідає про надзвичайні, нереальні явища та події, свідками яких ми стаємо щодня.  Проте Геннадій зізнається, в житті у  містику не вірить, тому схиляється до пошуку пояснень: ««Загублений світ» не привчає до забобонів. Він вчить ширше дивитися на світ, ставити собі питання, нехай іноді абсолютно нетипові. Так уже склалося, що я відповідаю за теми потойбічного світу, і це дійсно найтонша тема проекту. Щоб не скотитися до рівня «цілительки в сьомому поколінні Агафії», ми запрошуємо на зйомки експертів, які можуть аргументовано довести існування паралельного світу. У будь-якому разі глядач завжди повинен зберігати критичний розум».

3. Перші самостійно зароблені гроші

Кар’єра Геннадія розпочалася далеко не з телебачення: «Будучи студентом, заробляв анімованими персонажами — бігав у костюмах курчати чи кролика вулицями, роздавав реклами. Такими були мої перші заробітки. Лише на другому курсі університету зрозумів, що потрібно працювати на роботі, наближеній до моєї спеціальності. Тоді і зміг влаштуватися на музичний канал у ролі ведучого музичних новин. Пригадую, стояв у кадрі, розмахував руками й розповідав про музичні тенденції — отака смішна робота була». 

4. Байки — сімейне хобі

Проїхатися із вітерцем любить не лише Геннадій, а і його дружина зі старшою донькою Богданою: «Ми з дружиною — мотоциклісти, тому взагалі любимо активний відпочинок, катаємося і Україною, і за кордоном. Кілька років тому об’їхали на байках 10 країн за 20 днів. Це, звичайно, було складно, бо в дорозі за день доводилося проводити до 400 км. Але враження незабутні! Проте мотокрос — це важкий і серйозний спорт. Наскільки захоплюючий, настільки й травматичний. Цього потрібно навчатися. Донька на байку з п’яти місяців. Серед її друзів є авторитетні байкери, які тануть, як свічки, коли розмовляють із Богданою».

5. Акторство

Попенко закінчив Київський театральний університет, хоча у студентські роки став активно працювати в якості ведучого, про свою професію не забував. У фільмографії Геннадія понад 60 українських проектів. «Серіали — це швидкий конвеєрний процес, у який не потрапиш, не маючи таланту, професіоналізму… і, звісно, трохи фарту. Пригадую кілька серіалів, зйомки яких мені приносили величезне задоволення. Наприклад, 12-серійний історичний серіал «Сувенір із Одеси» (режисер Олег Туранський). Це крутий приклад того, що серіал можна знімати як повноцінне кіно. У ньому я грав авторитетного одеського бандита, що тримав місто до появи Мішки Япончика», — розповів Геннадій Попенко.

Фото: з особистого архіву ведучого

Читайте також: Телеканал 2+2 отримав рекордну частку телеперегляду

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Двобій між Джойсом і Чісорою транслюватимуть ексклюзивно на Київстар ТБ з відомими коментаторами у вільному доступі
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо
«Загублений світ» розкаже про відчайдушних мисливців за ураганами й торнадо

А також про те, які кліматичні зміни можуть чекати Україну та до чого потрібно готуватися…

Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)
Таємничий мешканець печер: у Франції знайдено істоту, схожу на гнома (ВІДЕО)

Автор ролика стверджує, що йому вдалося приручити справжнього гнома…

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Динамо» - «Партизан»
«Загублений світ» розкаже про тренди в архітектурі, які змінюють світ і скоро змінять Україну
Замурована в стіну 4 000 років тому: на Кіпрі знайшли стародавній моноліт з рештками жорстоко вбитої жінки
Читати більше