Топ-10 жіночих звичок, які дратують чоловіків

Топ-10 жіночих звичок, які дратують чоловіків
Поширити в соціальних мережах:

Перевір, це про тебе?

Є звички, які жінки просто обожнюють. Але вони нестерпно дратують чоловіків. Про що мова, з’ясовувала редакція сайту 2+2.

  • Їсть з твоєї тарілки

Ви приходите в кафе. Кожен замовляє собі страву. Або вона взагалі відмовляється від основної. Але коли бачить твою повну тарілку їжі – то її руки, як щупальця, тягнуться до неї. Невинний погляд супроводжує фраза: «Я лише скуштую шматочок». Але не факт, що це закінчиться шматочком. Психологи пояснюють це як відсутність будь-яких рамок. В першу чергу, власних. Така жінка лізтиме не лише у вашу тарілку, а й телефон, плани тощо.

  • Довгі збори та запізнення

Якщо на перших побаченнях це очікування ще терпиме, то під час спільного життя довгі збори неймовірно дратують чоловіків. А запізнення з цієї причини на свято чи важливу зустріч може стати відправною точкою конфлікту чи скандалу.

  • Контроль

Жінки, питання: «хто тобі дзвонив», «а хто тобі написав», «а як звати ту дівчину з твоєї роботи», «а хто твій друг?», «про що говорили…»- протипоказано задавати. Кожен чоловік, і кожна людина взагалі, має право на особистий простір. Такі питання сприймаються як спроба напасти на нього й окупувати. Часто такі розмови закінчуються грандіозними скандалами і навіть розривом стосунків – бо ж кращий захист, це напад.  Але навіть бурхлива реакція чоловіка в таких випадках може викликати в жінки подив і нерозуміння.

  • Користується твоєю бритвою

Це просто безмежна нахабність і не повага! Ну як пояснити їй, що бритвенний станок - ндивідуальна річ. Інтимна. І не дивно, що чоловік доходить до сказу, коли жінка користується його станком. Як мінімум, це не гігієнічно!

  • «Я товста?»

Питання, яке мучить практично всю прекрасну половину планети. Очевидно, що чоловік сам собі не ворог і не скаже так! Але навіщо запитувати, якщо ти вже знаєш його відповідь? 

  • Відвертий одяг і яскравий макіяж

Такий вигляд викликає чоловіче здивування. А як інакше? Агресивні наряди сигналізують усім іншим чоловікам: «Агов, хлопці! Я вільна! Зверніть на мене увагу!» Якщо ж жінка в парі вдягається відверто і занадто сексуально, при цьому стверджує, що не намагається звернути увагу на себе – їй краще звернутися до психологи й зрозуміти логіку своєї поведінки. Можливо, в дитинстві їй не вистачало батьківської уваги. І навіть будучи в парі, вона не може насититися компліментами коханого. Тому вона знайшла такий спосіб отримувати їх.  

  • Нестерпні натяки

Весь вечір вона розповідає про те, що мріє. Або про те, що її колезі подарували новий автомобіль. Чи запитує про якусь дату і чи ти пам’ятаєш що було того дня? А ти нічого не пам’ятаєш і не розумієш до чого ці натяки? Жінки забули про те, що мозок чоловіка влаштований інакше, ніж у них. Жодних натяків – лише прямолінійність. Чоловік чує завдання, бачить ціль и виконує її. А натяки лише дратують його.

  • Про що ти думаєш?

Одне з улюблених жіночих питань. Їй може здатися, що на чоловічому обличчі тривога. А може, їй просто стало нудно й вона вирішила так зав’язати бесіду. Однак таке питання збиває чоловіка з пантелику. Стандартна відповідь: «ні про що». І найцікавіше – це буде правда. Психологи довели, що в розслабленому стані, коли чоловік гортає сторінки в телефоні чи дивиться телевізор – він, дійсно, ні про що не думає. Це спосіб вимкнути мозок від турбот дня і розслабитися. Його руки машинально виконують натискання, а мозок відпочиває. А питання «про що ти думаєш?» виводить його зі стану спокою і релаксу.

  • Прибирання в твоїх речах

І знову-знову порушення твоїх особистих рамок та простору! Ти не можеш огородити його колючим дротом, тому вона з легкістю запускає туди свої руки. То розкладе одяг по кольорам, то валіза з інструментами опиниться на дачі, а улюблені диски на верхній полиці балконної шафи – ну бо ж вона вирішила, що це зовсім не важливі речі. Але не вона вирішує, що важливо для тебе. Бережи рамки, або прощайся з такою пасією. Інакше – ризикуєш стати підкаблучником.

  • Ниття та скарги

Коли у жінки все погано, вона зневірена і весь час скаржиться, то таким самим настроєм і енергетикою заряджає тебе. А все ж має бути навпаки! Жінка – це муза, яка надихає чоловіка на звершення і вчинки! Якщо не хочеш стати лузером – відправ її до психолога або зі свого життя. Бо воно прекрасне!
 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше